Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1088 / 304 / 2
@hanniballecter15 aktualne FAQ jest mocno nieaktualne, ale niestety ja np. nie mam czasu na jego napisanie od nowa, mam na głowie masę innych hyperrealowych projektów i akurat ten uważam za dużo mniej priorytetowy niż inne, być może do czerwca pojawi się nowe.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3 / / 0
Co powienie o Symkinecie mr podanym donosowo hakie odczucia
  • 5109 / 886 / 0
Ogòłem świetny środek.
Rano zaspany czlowiek to wystarczy odrobinke pylku snifnać ( mam w posiadaniu racemat )
Świetne do pobudzenia dla kierowcow .
Mozna jesc normalnie . Moze bez super smaku ale nie jest to wciskanie na sile jak na amf czy bk.
Jak sie operuje dawkami mozna zrobic okienko kiedy lek nie dziala i zjesc ze smakiem .
Dawki trzymaja stosunkowo krotko.
Ostatnia wzieta oralnie o 16 zapewnia normalne spanie .
Swietna rzecz.
Taka amf za dlugo dziala . Juz po 1 dniu bez tolerki mialem zarwana noc , odwodnienie bez dostarczenia odpowiedniej ilosci pokarmow . Galy wywalone .
A faza po amf jakas specjalnie rekreacyjnie lepsza nie jest zeby tak cierpiec . Wrecz odpycha ta natarczywosc .

Musze stwierdzić ze ż alkoholem metylo łączy sie wybornie .
Taki kokatylen dla ubogich .
alko znosi tego bezbeka po metylo .
Solo po MPH jestes jak pieprzony robot . Bez spontanicznosci, poczucia humoru , dobrego nastroju , sztywny
Jestem przerażony potencjałem tego miksu .
Można zapewne wypic galon piwa i stać na nogach.

Z ręką na sercu powiem , ze trochę GBL przypomina ta faza.

10 metylo donosowo z racematu plus 2 piwa 6 Procent

scalono /Mx
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2959 / 1598 / 35
To nazwy się etylofenidat
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 5109 / 886 / 0
Dobreee !
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 0 / / 0
No właśnie dlatego, że jest to forum dla ćpunów to myślałem, że nikogo nie zaboli prywatna opinia w wątku "dyskusja ogólna".

No i fakt, naiwnie myślałem, że moderacja jest troszkę wyżej niż ta banda ćpunów, pewnie dlatego, że są tu cywilizowane działy, gdzie są normalne rozmowy o muzyce, religii, diecie czy nawet można poprosić o pomoc prawną. O dziwo (sam nie wiem dlaczego) opiaty są jednym z bardziej cywilizowanych działów - na drugim biegunie, z kolei, wszystko co związane ze stymulantami. Tym bardziej dziwi mnie, że ktoś zabrania naprawdę niewinnej opinii w tym bagnie o stymulantach, gdzie każdy najmądrzejszy z pełnym przekonaniem (bo jakże by inaczej po paru kreskach) wciska największy kit tylko dlatego, że mu się coś wydaje, a ego podsypane proszkiem każe mu to obwieścić całemu światu.

Przeniesiono —🦆
  • 2959 / 1598 / 35
Jest nawet taka substancja, powstaje w czasie gdy pijesz alkohol gdy używasz metylofenidatu.
@ledzeppelin2 i w proszku syntezowana też przecież.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 43 / 7 / 0
17 lutego 2025ledzeppelin2 pisze:

Solo po MPH jestes jak pieprzony robot . Bez spontanicznosci, poczucia humoru , dobrego nastroju , sztywny

scalono /Mx
Dziwne. Ja po MPH luzuję i jestem bardziej towarzyski, ale ja mam ADHD
  • 1088 / 304 / 2
@maphash bo dzieje się tak wyłącznie po przyjęciu dużej dawki leku, bądź na bardzo długim ciągu bez żadnych harm reduction.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 4 / / 0
Mi magik przepisał MPH na stwierdzone ADHD , w historii uzależnienie od alko i konopii, kurwa myślałem, że będę w stanie brać tak jak przykazał, 40 mg/D , no i co, biorę 100-120 mg, a apetyt rośnie, jeszcze mieszam z browarami, dzisiaj poszło 110 MPH w 5 h oral i 8 piw, co prawda to przez to że mi się życie pojebało, no ale jak widać, czasami ciężko to kontrolować i można się szybko , dawką rozkręcić...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.