Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
Koledzy i koleżanki w czwartek planuje upojny wieczór z moją przyjaciółką . Co pewne to to, że będzie alkohol powiedzmy 0,5l na głowe 3cmc w ilości 3g troszkę weedu . I teraz główne pytanie, mam około 30 mg bromazepamu, myślicie, że uśpi nas to a przynajmniej ją po takiej zabawie ? Dodam, że brom jakoś niesamowicie chujowo na mnie działa tzn. przyjemnie relaksacyjnie euforycznie ale w ogóle nie sedacyjnie/usypiająco Nawet teraz jestem po 24mg broma i 4 piwach 7% i fajnie mi się gra w gierki . Zależy mi na tym bo w piątek mam urodziny chrześniaka na 15 i muszę być jakkolwiek wypoczęty i rozmyślam nad załatwieniem jakiś clonów które w dawce 2mg zawsze mnie niszczą
  • 113 / 9 / 0
Jak chcesz być wypoczęty to zmień plany na "netflix and chill" bo na kacu, tym bardziej po benzo a jeszcze kurwa klonach to nie będziesz w ogóle chyba że klina walniesz po wstaniu mocnego. No i nie ma gwarancji że do 15 wstaniesz %-D jeśli te 0.5 na głowę to wóda to zależy od kondycji, jako 18 latek bym to wtrąbił leciutko a teraz jako ćwierćwieczny "boomer" po wypiciu takiej ilości alkohu zamiast czilowac na fazie/leżeć zezgonowany to bym rzygał dalej niż widzę. Btw. Jak cię 2mg klona zawsze "niszczy" to ty masz wręcz dziewiczą tolerke a bromo często pokazuje swoje inne oblicze w mixach więc uważałbym
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
WHO chce specjalnych ostrzeżeń na etykietach alkoholu. Powód jest prosty

Alkohol nie jest zdrowy i o tym chyba nikogo nie trzeba przekonywać. Nie wszyscy jednak zdają sobie sprawę z tego, że jego regularne spożywanie powoduje m.in. raka piersi i jelita grubego. Co więcej, rocznie z jego powodu umiera nawet 800 tysięcy Europejczyków. Te liczby robią wrażenie. Dlatego Światowa Organizacja Zdrowia chce, aby na opakowaniach z alkoholem znalazły się takie same oznaczenia jak na papierosach.

Znów narkotyki w paczkach. Mężczyzna odebrał przez pomyłkę przesyłkę. Co z adresatem?

W Siedlcach doszło do nietypowego zatrzymania mężczyzny podejrzanego o handel narkotykami. Wszystko zaczęło się od omyłkowo wydanych paczek w punkcie kurierskim, w których znajdowały się środki odurzające.

Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.