Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
1. nikotyna
2. mj
3. keton
  • 36 / 5 / 0
Obecnie nikotyna, kofeina, pregabalina.
  • 52 / 11 / 0
  • 5769 / 1175 / 43
koda, alko, mj.
Na dzień dzisiejszy tu tego.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4 / / 0
  • 259 / 31 / 0
wead nikotyna benzo/opio
  • 0 / / 0
pojade klasyczkiem

benzo opio weed
  • 227 / 75 / 0
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 2 / 0
U mnie ostatnią są to : Prega, alkohol oraz amfetamina. - Mimo wszystko na pewno nie są to moje ulubione używki.
Do tychże wymienionych wyżej mam po prostu nieograniczony łatwy dostęp - i tak jakoś to się toczy xD
  • 10 / 1 / 0
1. nikotyna
2. alkohol
3. amfetamina (ulubiona, ale z braku dostępu często zastępowana metylofenidatem)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nadużywanie marihuany zwiększa ryzyko przedwczesnego zgonu m.in. z powodu raka płuca [BADANIE]

Osoby wymagające hospitalizacji z powodu nadużywania marihuany są bardziej zagrożone przedwczesnym zgonem w ciągu kolejnych pięciu lat – wynika z badań prowadzonych w Kanadzie, które opisano na łamach JAMA Network Open.

Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".