Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
1. nikotyna
2. mj
3. keton
  • 32 / 4 / 0
Obecnie nikotyna, kofeina, pregabalina.
  • 52 / 11 / 0
  • 5737 / 1172 / 43
koda, alko, mj.
Na dzień dzisiejszy tu tego.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4 / / 0
  • 251 / 30 / 0
wead nikotyna benzo/opio
  • 0 / / 0
pojade klasyczkiem

benzo opio weed
  • 227 / 75 / 0
"Nie wypiję za błędy, bo ocean tej wódki zalał by wszystkie lądy tu" ~Rogal DDL
  • 9 / 2 / 0
U mnie ostatnią są to : Prega, alkohol oraz amfetamina. - Mimo wszystko na pewno nie są to moje ulubione używki.
Do tychże wymienionych wyżej mam po prostu nieograniczony łatwy dostęp - i tak jakoś to się toczy xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".

Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony

Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.

Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.