Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Siema ma ktos sposob co bym mogl zrobic z matrifenem 25ug?? chodzi mi o to ze podziele to na 6-8 kawalkow ale nie chce mi sie tego kurwa gowna żuc przez pol h wiec czy da sie zrobic jakikolwiek roztwór ktory mozna bylo by spozyc (iv nie wchodzi w gre bo nie jestem pierdolnięty [ jeszcze ] {no offense dla wszystkich hype'owcow tho } )
  • 2786 / 359 / 0
@mefa247 no co za biedaczek nie chce mu się kawałka plastra żuć 30min a robić elstrakcje przez ponad godzine ? . .
  • 1 / / 0
Mam plaster matrifen 75.Czy da sie wyekstraktować fentanyl tylko wodą i kwaskiem cytrynowym? Jak tak to prosze opiszcie jak dokładnie.. Z góry dzięki.
  • 1524 / 196 / 0
Jest opisane, trochę poszukaj w wątku.
  • 470 / 43 / 0
siemka mógły ktoś pomóc laikowi . wale here ale chciałbym w końcu tego fenta puknąć z plastra.
Tak wiem są tematy ale możecie podlinkować albo napisać jak dla debila jak to zrobić żeby sie nie zabić?
plaster actavis 100.
Robi się to podobnie jak here?
Mam odciąć kawałek zamoczyć w wodzie z kwaskiem i podgotować?
Jak długo to gotować? Delikatnie na 2 razy czy na raz szybciej?
Podobno actavis rozpuszcza się w wodzie z kwaskiem prawda?
Metanolu nie bede ogarniał za duzo j.bania.
Poradzi ktoś helupiarzowi w potrzebie?
cut - wycięto próbę handlu / d5
dzieki
  • 5 / / 0
Yo, mógłby ktoś poradzić jak wyekstrahować fentanyl z actavisów 100 (może być też durogesic z braku laku jeśli actavisy nie dadzą rady) tak żeby móc potem go przyjąć donosowo psikaczem?

Jeśli jest to metoda opisana na forum to byłbym wdzięczny za linka a jeśli nie była opisana to proszę o poradnik po "chłopsku" bez jakichś chemicznych wyrażeń

Pozdro
  • 13 / / 0
Mógłby ktoś napisać bardzo dokładnie krok po kroku jak przygotować actavisy setki w wodzie i kwasku? Nie wiem w końcu czy to gotować czy nie bo każdy inaczej pisze i sie strasznie pogubiłem.

Papierki do ph MUSZĄ być czy obejdzie sie bez nich, że np. szczypta kwasku na 1/4 plastra 100mcg?

Czy lepiej zrobić z metanolu? Co lepsze (wydajność i pieczenie) dla zastrzyku podskórnego w zewnętrzną część uda (tylko taki potrafie zrobić)?
Uwaga! Użytkownik Michaueqqq jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1524 / 196 / 0
Nie wal podskórnie, bo narobisz sobie parszywych kłopotów, może się zdarzyć, że będziesz wyglądał, jak wybryk natury, dwa jaja we właściwym miejscu, dwa na udach - takie fajne wrzody. Zrobią Ci się zwłaszcza, jeśli nie odkwaszasz roztworu sodką, do pH nieszkodliwego dla organizmu. Znam gagatków, którzy walili nieodkwaszony roztwór i narobili sobie kłopotów. Jeden walnął kilkanaście ccm w pośladek, zrobił mu się ropień, za cholerę nie chciał iść do szpitala i pierdolnął na sepsę. Najstarszy czynny grzejnik w moim mieście, miał wtedy 67 lat.
Poza tym, nie bądź taki qrwa leniwy, wszystko masz wyjaśnione w tym wątku kilka razy, poszukaj.
  • 7 / / 0
To teraz w mojej głowie pojawia się pytanie. Ile taki ekstrakt wytrzyma zanim zacznie degradować, rozpadać się czy coś? Bo załóżmy że chce plaster 100ug/h rozłożyć na kilka dni żeby powolutku schodzić z dawki? Ile może wytrzymać? Po rozmowie z chatem GPTe dowiedziałem się że w roztworach do iniekcji są stosowane stabilizatory i antyoksydanty. Oto odpowiedzi

"W roztworach do iniekcji fentanylu mogą być stosowane różne substancje stabilizujące, takie jak:

1. Kwas cytrynowy - może pomóc w utrzymaniu odpowiedniego pH roztworu.
2. Sód i potas - elektrolity, które mogą wspierać stabilność chemiczną.
3. Substancje buforujące - pomagają utrzymać stałe pH, co jest ważne dla stabilności leku.
4. Antyoksydanty - mogą być używane do zapobiegania utlenianiu leku.

Te substancje pomagają w zachowaniu skuteczności fentanylu w roztworze i zapobiegają jego degradacji."

Pytając o antyoksydanty dostałem dość ciekawą odpowiedz-

"W przypadku roztworów do iniekcji fentanylu mogą być stosowane różne antyoksydanty, takie jak:

1. Kwas askorbinowy (witamina C) - często używany jako środek stabilizujący.
2. Tokoferol (witamina E) - również może działać jako antyoksydant.
3. Siarczan sodu - czasami stosowany w roztworach do iniekcji jako substancja stabilizująca.

Te antyoksydanty pomagają zapobiegać utlenianiu i degradacji leku, co jest ważne dla jego skuteczności."

A jakie jest zdanie ludzi zaznajomionych na codzien z tym?
  • 1524 / 196 / 0
Nie bądź leniwy, podziel plaster na coraz mniejsze kawałki i rób codziennie, długie trzymanie roztworu może doprowadzić, że gdy pukniesz, dostaniesz pirogena, czy inaczej, herzklekotów lub zimnicy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Handlowali narkotykami wśród dzieci. Zapadł wyrok dla matki trójki dzieci

Sąd skazał osoby zamieszane w narkotykową aferę w Głogówku. Przestępstwo związane z udzielaniem małoletnim środków psychotropowych, amfetaminy w okolicach Głogówka, a także innych pobliskich miejscowościach, przy szkole, przy boiskach szkolnych. Najwyższe kary to ponad 4 lata więzienia.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

Fentanyl bez wyrzutów sumienia. Cła nie pomagają, a powód jest prosty

W USA narkotyki można dostać niemal na każdym kroku. Donald Trump wypowiedział wojnę pladze fentanylu zalewającej kraj. Jednak w tym przypadku to nie podaż, a popyt w samych Stanach Zjednoczonych jest problemem. Osób, które straciły życie z przedawkowania, jest coraz więcej. – My też mamy rodzinę; oczywiście czujemy się winni. Ale to nie mój problem – mówi BBC jeden z członków kartelu rozprowadzającego fentanyl.