Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1660 / 300 / 0
10 lutego 2025Tavierthë pisze:
Miał ktoś już taką sytuację z Rivotrilem od ROCHE? O co może chodzić?
Miałem. Koleżanka ogarniała pocztą od pewnego gościa różne benzo, najczęściej Rivotril. Zdarzyła się jedna paczka, idealnie podrobiona, prawdopodobnie z Indii, i wiedziałem, że to wyjebka już po samym smaku tabsów - Alprazolam jest dość gorzki, a to było lekko słodkie (laktoza) i rozpuszczało się o wiele szybciej (trzymałem pod językiem). Rzeczywiście, zero działania. Dała mi parę tych tabsów, bo powiedziała, że na nią nie działa i bym ja sprawdził na sobie. Rzeczywiście, wyjebka. Także, niestety, jest coraz więcej podrobionych benzo, zwłaszcza tych popularnych, bo laktoza kosztuje grosze. Jak wraca do nich kasa w Euro i Dolarach to stać ich na małe maszyny, które idealnie podrabiają tabletki wraz z oznaczeniami i opakowaniami.
Bardzo przestrzegam przed tymi handlarzami.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3237 / 551 / 0
Mam pewną uwagę do Twojego posta bo nie wiem czy to pomyłka ale z tego co opisałeś i sam nazwałeś zdecydowanie nie brałeś klonazepamu tylko alprazolam.
Rivotril zawiera klonazepam i jest słodki.
Ale tak czy tak to nawet mógła nie być alpra tylko wyjebka jak mówisz faktycznie
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1660 / 300 / 0
Mam wrażenie, że się nie zrozumieliśmy. Miałem doczynienia z Rivotrilem wielokrotnie i zawsze miał ten "miętowy" posmak jak Clonazepamum TZF. Ten raz trafiła się partia Rivotrilu, który wyglądał ok - opakowanie i tabletki oznaczone jak oryginały. Ale już po smaku wiedziałem, że to wyjebka. Zero tego charakterystycznego miętowego smaczku, tylko taka lekka słodycz, typowa dla laktozy jako wypełniacza.
Alprazolam to też nie był, gdyż jest on gorzkawy w smaku, natomiast to było nic. Nada. Zresztą, byłem wtedy po przerwie paromiesięcznej, nie w ciągu, także poczułbym, gdyby te tabsy działały jak klony albo alpra. A tu nic i zawiedzienie. Dobrze, że dostałem je za free.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 146 / 10 / 0
@Teabadger

Masz rację na 90% trafiłeś na fake tabletki. Ja osobiście nigdy nie jadłem tego pod nazwą rivotril ale od czasu kiedy lekarze zaczęli nie chętnie wypisywać benzo to na czarnym rynku zaczął hurtowo pojawiać się ten rivotril a lek pod nazwą clonazepamum już na czarnym rynku jest owielo rzadziej spotykany. Moim zdaniem 3/4 to podróbki. Tym bardziej że clony po rozgryzieniu, rozpuszczeniu pod językiem mają taki właśnie "miętowy" posmak
  • 22 / 2 / 0
Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem 12mg klona działa lepiej niż 30mg? pytam osoby które mają podobną sytuacje?!
  • 3237 / 551 / 0
Na 12 jesteś już tak przyjebany że nie czujesz różnicy.
Jeśli bierzesz na raz wszystkie to
1. Tolerancja
2. Musisz poczekać 2h aż organizm odpowie uczuciem zatrucia
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 22 / 2 / 0
niewiem co jest że mną nie tak przyjebane 40mg i nic, tolerancja wyjebana w orbitę?
  • 1647 / 558 / 0
Żresz kilkunastokrotność dawki leku po której wielu ludzi na urwanym filmie odpierdala szajs na przypale... I nie wiesz co jest z Tobą nie tak xD

Jesteś ćpunem. Ćpuny nierzadko reagują nietypowo na przyjmowane substancje w porównaniu do normalnych użytkowników. A tutaj nikt nie jest wróżka i nie powie Ci nic więcej, kiedy piszesz tylko dwa zdania. Czego oczekujesz?
  • 22 / 2 / 0
mam nadzieje że moderator zaakceptuje pytanie, mianowicie przyjebałem trochę pregabaliy ponad pół opakowania 300mg w tej chwili, ale rano wziąłem 16mg klona i tutaj pytanie jak kolidują że sobą klon- prega? czy przez klona prega nie klepnie??
  • 164 / 14 / 0
Że co? Ponad 8 i pół gieta pregaby? XD Żyjesz jeszcze? Co do clona to działają one na siebie synergicznie więc powinno mocniej jebnąć
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.