No Name pisze: Miłość i chuj![]()
każde z wymienionych tutaj sposobów może pomóc - ale przede wszystkim chodzi o pewne nastawienie psychiczne. do tego nastawienia potrzebne jest zajęcie, zależy kto co lubi. oczywiście mówimy o uzależnieniu psychicznym, bo fizyczne to już gorsza sprawa...
Uważam, że mocne postanowienie poprawy.
Obiecywałam nie raz, nawet osobom ważnym dla mnie, że nie będę,ale ludzi można okłamać. Obiecałam samej sobie i nie biorę nic od listopada. Na początku było strasznie, nerwy, wrzaski, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, starałam się sobie wyobrażać "banie" czasami to pomagało, muzyka, światła, bądź dyskoteka, zamknięte oczy i latam, teraz też mnie skręca jak siedzę na forum :P
ale do listopada wytrzymam:) w sumie robię w intencji kogoś,więc i wiara też pomaga....
Pozdrowienia z Jamajki.
Miłość? A kto sie zakocha w narkomanie/narkomance? No chyba że tylko narkoman na niego poleci <_<
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ale do listopada wytrzymam]
Ty nie chcesz z tego wyjść, przerwę robisz.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.