Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1394 / 88 / 2
Jak masz 30 tab po 10 mg to wal po 50 mg plus małe dawki rekreacyjnych bzd, tieno.Sprawdzi się jako dobry podkład do bromazepamu czy estazolamu, nitrazepamu, alprazolamu, klona, fenazepamu.Łączenie bzd większa sedacja.Poprawiam sprzedaż na rynku 3,75 mg i 5, 10, 15.Na zachodzie Europy klorazepanu 50 mg Sr czyli wystarczy pogryźć tylko inaczej wejdzie w kwasie zachodzi i wątrobie rekcja do oksazepamu i nordiazepamu.Stosowanie w odstawieniu do 120 mg, w tężcu 300 mg doba Sr, sorry za dopuszczenie 10 mg tylko na rynek i paczek 30 tab w chorej 3 RP.

zaakceptowałem, ale naprawdę stuk, postaraj się pisać w trochę mniej psychotycznym stylu - detronizator
action movie:gun:
  • 21 / 5 / 0
Mam niedługo okazję zrobić testy Tranxene, ostatni raz w benzo się bawiłem z miesiąc temu, (paczka alprazolamu 0,5mg x 30 tabletek w 3 dni) więc tolerancji nie powinno być. Dam znać jak już ogarnę jak to klepie
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 528 / 112 / 0
@LOGAN666

Jak to nie będzie tolerancji? XDD
Żresz alpre jak ktoś wjebany lata w benzo, więc nie wierzę, że to był jednorazowy wyskok.

Klorazepat to super, ale lek. To jest słabsze od relanium z podobną długością działania. Wątpię, że po opierdoleniu paczki cokolwiek poczujesz.
  • 21 / 5 / 0
Nie no, aż tak to nie. Alprę jadłem jakoś raz w tygodniu, w piątek, po 3–4 mg, dopóki pierwsza paczka się nie skończyła. Potem dostałem 30 sztuk 0,5 mg – poszło w 3 dni (albo 4). Myślę, że przy optymalnym dawkowaniu klorazepat powinien mi starczyć na 2 tygodnie, zakładając, że żrę go raz w tygodniu, w piątek. Nie wiem też ile miligramów na tabletkę dostanę więc możliwe że pójdzie w jeden dzień. Z benzo staram się trzymać jakieś ryzy - zdaje sobie jednocześnie sprawę z faktu, iż każda osoba która bawiła się w opio/benzo myślała że ma kontrolę więc staram się sztywno trzymać tego co sam sobie narzucę. (Ciekawe kiedy to się skończy? Praktycznie każdy na koniec zostaje wrakiem, nie mam w sobie tyle pychy by zakładać że akurat ja będę wyjątkowy)
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

• 10 / 1 / 0
Jeżeli szukasz magii benzo to tu jej nie znajdziesz. Działanie owszem jest i to właściwie bardzo dobre i przyjemne. Ale to trzeba być swiezakiem w benzo. Tak jak ja kiedyś byłem i właśnie wtedy to działa. W innym wypadku jak już zarleś najsilniejsze benzo to nie wiem jaki sens zjeżdżać na najsłabsze.
  • 315 / 122 / 0
@LOGAN666 nie sądzę, że cokolwiek Ci da klorazepat, bo na mnie on w ogóle nie działa. Jakbym jadła cukierki. Dla porównania alprazolamu wystarcza mi max 1mg, a często i 0,5mg daje radę. Tolerancje mam zerową, bo benzo biorę raz na kilka miesięcy.
  • 21 / 5 / 0
05 lutego 2025BigElo1420 pisze:
W innym wypadku jak już zarleś najsilniejsze benzo to nie wiem jaki sens zjeżdżać na najsłabsze.
Bo tylko do takiego mam na teraz dostęp (i to tylko do jednej paczki).

Najwyżej tydzień przed braniem będę pić po litr soku z grejpfruta /half-joke

@ladyinnaightmares i tak trzymaj, żarcie benzo częściej niż raz na jakiś czas to prosta droga do wjebania się

• 21 / 5 / 0
Okej Panie i Panowie, testy były (10mg).

Opinia - rozpierdala bardziej niż alprazolam, może jestem tym 1% który klepie. Lekkie rozlużnienie mięśni i na bani mocny chillout, jest efekt wyjebania na wszystko. No cudo no co tu dodać

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.

Szwajcaria myśli nad legalizacją marihuany. Będzie referendum?

Szwajcarski parlament przygotowuje się do kolejnej debaty na temat legalizacji marihuany. Komisja Rady Narodowej ma wkrótce pochylić się nad zniesieniem prohibicji dotyczącej konopi indyjskich. Choć pomysł spotyka się z szerokim poparciem, obejmującym nawet polityczne centrum, ostateczne decyzje mogą należeć do obywateli – możliwe jest referendum w tej sprawie.