I jak ta memantyna u Ciebie?
Bo kolega @Merx dostał trudniejsze pytanie i skapitulował.
Jest bardzo pomocna po odstawieniu ale nie do mieszania by jeść sobie klona czy alpre co dziennie i nie martwić się o uzależnienie czy późniejsze skutki uboczne.
04 lutego 2025ymka pisze: @MarekWawka
Patrzysz na to za bardzo zero-jedynkowo, żeby widzieć sens w odpowiadaniu na takie pytanie.
A Ty @PolskiLen że tak to ujmę Twoim słownictwem, w dupie byłeś g*wno widziałeś. xd jakimś dziwnym trafem nie zaburza ten mix w moim przypadku jakichkolwiek zdolności poznawczych, czy procesu neurogenezy. Tfu, przed kuracją tym mixem to nawet do książki było trudno usiąść, bo i tak wiedziałem, że nic sensownego z niej nie wyniosę. Tymczasem połykam książki jak nigdy wcześniej, a wiedzę z nich llepiej niż biodostępność jakiejkolwiek subst. psychoaktywnej. xD
przykład: Jako iż jestem pierwszym pacjentem mojej psychiatry jeśli chodzi o zmianę kuracji na ADHD z MPH na elvanse napisałem jej wczoraj rozprawkę (odwołując się z każdą postawioną tezą do badań klinicznych czy książek naukowych) to odpisała mi tylko:
Chociaż jeśli ktoś przesadza z takim mixem, bo trzeba mieć olbrzymi respekt do tych obydwu substancji i tylko debil by nie przyznał racji, że w takim przypadku to faktycznie jedynie czego można oczekiwać to ogłupienia większego niż po pregabalinie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
To Ty napisałeś, że dzięki memantynie nie rośnie u Ciebie tolerancja i nie uzależniłeś się od klonazepamu. Następnie napisałeś, że miks alpry z memantyną skończył się u Ciebie detoksem. To nie trzyma się kupy i jest bez sensu.
Działanie alpry to ok 4h i ogromna chęć, a nawet konieczność w przypadku lęku uogólnionego na dorzucanie co skutkuje podwyższeniem tolerancji samo z siebie, nie wspominając o trzymaniu się dawek leczniczych.
Działanie klona to ponad 24h przy czym nie ma absolutnie żadnej chęci na dorzucanie, bo jak się wyrośnie z ćpania, szczególnie gabanergików i trzymasz się dawek leczniczych to jaki jest sens zażywania większej ilości?
Oczywiście minęło ponad pół roku zanim przeniosłem się z sporych dawek alpry na klona, przy czym przegrałem rozprawę sądową zarówno w 1 i 2 instancji i 4msc czekałem na decyzję odbywania kary za pomocą dozoru elektronicznego - w tym czasie dawka dzienna dochodziła do 6mg na dobę, całe szczęście skończyło się dozorem i przez czas dozoru zszedłem do dawki początkowej tj 2mg, a nawet teraz schodzę do 1mg co drugi dzień dla oszczędności.
Also trochę researchu w moich postach i bardzo łatwo znaleźć info, że owy detoks to nie był od alpry, edit: był TYLKO od alpry, ale od kurewskich ilości oksykodonu, alpry i MPH.
Pasuje?
04 lutego 2025Merx pisze:Skapitulowałem, bo uważam, że szkoda mojego czasu na to, żeby odpowiadać na pytanie które kompletnie nie trzyma się jakiegokolwiek logicznego sensu, albo inaczej.04 lutego 2025ymka pisze: @MarekWawka
Patrzysz na to za bardzo zero-jedynkowo, żeby widzieć sens w odpowiadaniu na takie pytanie.
A Ty @PolskiLen że tak to ujmę Twoim słownictwem, w dupie byłeś g*wno widziałeś. xd jakimś dziwnym trafem nie zaburza ten mix w moim przypadku jakichkolwiek zdolności poznawczych, czy procesu neurogenezy. Tfu, przed kuracją tym mixem to nawet do książki było trudno usiąść, bo i tak wiedziałem, że nic sensownego z niej nie wyniosę. Tymczasem połykam książki jak nigdy wcześniej, a wiedzę z nich llepiej niż biodostępność jakiejkolwiek subst. psychoaktywnej. xD
przykład: Jako iż jestem pierwszym pacjentem mojej psychiatry jeśli chodzi o zmianę kuracji na ADHD z MPH na elvanse napisałem jej wczoraj rozprawkę (odwołując się z każdą postawioną tezą do badań klinicznych czy książek naukowych) to odpisała mi tylko:
IMG_5133.jpg
Chociaż jeśli ktoś przesadza z takim mixem, bo trzeba mieć olbrzymi respekt do tych obydwu substancji i tylko debil by nie przyznał racji, że w takim przypadku to faktycznie jedynie czego można oczekiwać to ogłupienia większego niż po pregabalinie.
Generalnie do czego zmierzam skoro ładujesz benzo i antagonistów NMDA nie czując ogłupienia to masz dobry zasób minerałów w mózgu. Ha tylko przy takim miksie trzeba o niego dbać ! A prościej jest nie brać nic i lecieć na ustawieniach fabrycznych beg.
Mozna w sumie powiedziec, ze harm reduction to moje drugie imie :v
A może się jej podobasz i temu cię posłuchała.
A może jest łasa na twojego ogurasa XD
Różnie bywa
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/img_2405.png)
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/niemcy.jpg)
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut_ekranu_z_2024-08-15_14-30-14.png)
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/278-206903.jpg)
Znów narkotyki w paczkach. Mężczyzna odebrał przez pomyłkę przesyłkę. Co z adresatem?
W Siedlcach doszło do nietypowego zatrzymania mężczyzny podejrzanego o handel narkotykami. Wszystko zaczęło się od omyłkowo wydanych paczek w punkcie kurierskim, w których znajdowały się środki odurzające.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zyn-with-pouches-social.jpg)
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/browar.jpg)
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".