https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10762366/
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Nie miałem czegoś takiego po 4-CMC ale robiłem sniffy z tego lata temu w 2017. Miałem uczucie ogólnego zmęczenia i często mi się język plątał + oczy mi się przymykały. Nie sprawdzałem czy kofeina by zlikwidowała te efekty uboczne wtedy ale zauważyłem że kofeina może zlikwidować te efekty ubocze ale to w zależności od ilości przerobionego beta ketonu.
Sama faza też jest inna. Bardziej psychodeliczna i empatyczna, ale jest mniej energii. Nawet ciężko opisać wszystko, ale są nie do pomylenia ze sobą. Emka też nie ma takiego potencjału ćpuńskiego do robienia ciągów.
No i trzeba wspomnieć o zwale. Drony nigdy mnie tak nie poturbowały za nadużywanie jak MDMA. Nawet podejścia nie mają do tego stanu. Współczuje ludziom co naprawdę mocno z tym lecieli bo mam wrażenie że to dosłownie destrukcja receptorów serotoniny i samopoczucia. Ja wróciłem do baseline'u szybko ale są osoby które się zmagają z długotrwałymi skutkami
Zastanawiam się czy nie wdrożyć pewnego sposobu konsumpcji.
To znaczy, wystartować z 50mg, żeby rozbujało żołądek. A, potem dowalić 200mg. Sam nie wiem....
Chyba przywalę odrazu około dwie setki i niech mnie rozgniecie, popływać w muzyce całkiem fajna inicjatywa.
Wrzucam zdjęcie uwierzytelniające.
Folia waży 0,85g. Wynik mówi sam za siebie, ile spozyję xD. Obym polatał, inaczej się wścieknę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.