Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
32
7%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
21
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
106
23%
Nie wychodząc z domu
160
34%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 464

ODPOWIEDZ
  • 1202 / 302 / 12
mało coś zostało koderów i w sumie to się nie dziwię…

ostatni raz opio grzałem na długo przed świętami ale wywiało mnie na chwilę w rodzinne rejony i jak to w życiu bywa przechodziłem akurat obok apteki wic pomyślałem se chujtam - jebne może syropik zamiast setuni :patrzy:

pierwsza lepsza apteka, chyba gemini (abstrachując - ciekawe czy gogiel bedzie sobie rościł prawa do nazwy… w sumie to mógłby za te bandyckie ceny), poproszę tjoko a tu ZONGK -26ziko za syrop???!!!! no ni chuja kurwa… to już bezpieczniej dla zdrowia i portfela jechać do wawki i się na cwiare zrzucić %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4825 / 810 / 0
Dr Maks i Doz tez złodzieje..
W dr maksie 16 tab 23 zl a w doz 21
Ale to czego dozowi nie mozna wybaczyc, to to, ze jak zamowisz to samo thioco do apteki to kosztuje chyba 17. Czyli ewidetną marże ćpuńską narzucają
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 494 / 99 / 0
Ja chodzę do codziennej. Tam mają 15.99zł :)

W niektórych po tyle są za 10tabs

Ocho @Czoug nie jest już moderatorem. Życie stało się bezpieczniejsze. XD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?

Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".

TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?

TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.

Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.