ostatni raz opio grzałem na długo przed świętami ale wywiało mnie na chwilę w rodzinne rejony i jak to w życiu bywa przechodziłem akurat obok apteki wic pomyślałem se chujtam - jebne może syropik zamiast setuni
pierwsza lepsza apteka, chyba gemini (abstrachując - ciekawe czy gogiel bedzie sobie rościł prawa do nazwy… w sumie to mógłby za te bandyckie ceny), poproszę tjoko a tu ZONGK -26ziko za syrop???!!!! no ni chuja kurwa… to już bezpieczniej dla zdrowia i portfela jechać do wawki i się na cwiare zrzucić
W dr maksie 16 tab 23 zl a w doz 21
Ale to czego dozowi nie mozna wybaczyc, to to, ze jak zamowisz to samo thioco do apteki to kosztuje chyba 17. Czyli ewidetną marże ćpuńską narzucają
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W niektórych po tyle są za 10tabs
Ocho @Czoug nie jest już moderatorem. Życie stało się bezpieczniejsze. XD
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?
Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?
TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.