Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3063 / 524 / 0
Jakoś to chujowo działa po zjeździe keto, klon wystarczy dwie tabsy, a tu tak spokojnie bez szału. Nie wiem być może kiedyś na niego wyrobiłem tolerancje
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 26 / 3 / 0
Imo alpra lepsza niz klon klon czasami nie klepnie albo nie wiesz ze klepie a dziala.
Kurwa jeblem 1mg teraz specygiku polskiej firmy krka to mocny jak chuj %-D A
  • 1817 / 300 / 0
Klon zawsze działa, nie jest znany z kapryśności raczej, wbrew przeciwnie. Czy alpra lepsza zależy w jakim celu jak ktoś szuka mocnego ale krótkiego działania to ok. Jak ktoś chce zjeść 2mg rano i żeby działało cały dzień to wygrywa klonazepam.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 88 / 19 / 0
Ta klon zawsze działa, otóż nie chyba że piszesz o doraźnym braniu i to sporadycznie. Klon szybko traci magie, alpra to najlepsze benzo ze wszystkich które jadłem. Może zawiało chorągiewka ale nic nie daje takiego Vibe i pewności siebie oraz nic tak szybko nie wjeżdża i nie kasuje lęków.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
U naszych sąsiadów receptę na medyczną marihuanę wystawi już każdy lekarz rodzinny

Lekarze rodzinni będą mogli przepisywać medyczną marihuanę na przewlekłe bóle od kwietnia. Rzecz dotyczy liberalizacji przepisów w Czechach. Pacjenci będą mogli otrzymać zapas leku na okres do trzech miesięcy w ramach jednej recepty.

Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont

Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.

Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki

O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.