- probuje zdac prawko i mnie to meczy, ze nie moge zdac
- mam mature w maju
- moj dziadek jest bardzo chory juz trzeci tydzien
- ledwo zdalam semestr
- miałam egzamin zawodowy i musial pojsc slabo
- w sobote studniowka
No ogolnie moje zycie to ciągły stres i narkotyki typu benza, deks czy koda mają być "odskocznią" od problemów, ale czuje ze jednak to przestaje byc takie super
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Czas zebrac sie w garść, dorosnac i wziac za siebie odpowiedzialność
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Wiem jak to jest kiedy sie naloży spraw na glowe. Taka benza czy deks w wysokich dawkach w zdaniu prawka nie pomoze . O czym wiesz. Na forum jest wiecej postow pokazujacych pozytywy niz negatywy wojazy na substancjach. Jak juz latac to jakis psychodelik . Po yrj benzie to mozna miec powidoki nawet dlugie miesiace. Zrobisz ekstrakcje ale iles sioli przechodzi. Sol jest niezdrowa dla nerek . benza to substancja by zaspokoić swoja ciekawosc i eiecej nie brac .
Ja ją stawiam na poziomie wilczej jagody , datury. Drag ktorego nie mam zamiaru sprobowac. To jest wyzsza szkola jazdy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nerwica to tylko początek przyjemności jakie Cię czekają przy waleniu dragów. :)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.