Do takiego leczenia musisz koniecznie przestać pić po prostu. Nie ma innej drogi.
Co do samopoczucia to w ten weekend piłem więc dzisiaj wegetuje w pracy bo wszystko się nasiliło. To standard ,nie pozostaje mi nic innego jak pozbycie się alkoholu.
dzisiajaNti123999 pisze: To u mnie była zawsze podstawa zaburzenia , obecnie mam to już całkiem dobrze przepracowane. Co do schodzenia z leków to chciałbym kiedyś odstawić. Był by to sprawdzian dla mojej psychiki. Mam 24 lata , niemam obecnie dużych stresorów , mam się całkiem dobrze ale w środku czuję się człowiekiem strasznie wypranym i pogubionym. Kiedyś nie piłem wogóle alkoholu , dopiero w tamtym roku zacząłem uciekać w alkohol co oczywiście skończyło się na obecny czas diagnozą uzależnienia.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.