Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Powiedzcie mi czy aurora GH zamknięta od 2 lat w oryginalnym opakowaniu może się zepsuć typu zaplesniec czy stracić power? Czasem jak odkrece to już nie ma tego aromatu jak na początku, wrzuciłem tam bovedę żeby nie wyschło ale mam mieszane odczucia
  • 2175 / 372 / 0
Jeżeli dwa lata temu było od plombowane to na pewno straciło aromat, ale moc - nie sądzę. Nawet lufka znaleziona po paru latach z nabiciem ładnie klepnelo.
  • 12401 / 2409 / 0
Dużo lepszym pojemnikiem na przechowywanie jest słoik. Po 2 latach będzie nadal klepać, choć profil działania może się nieco zmienić.
  • 1788 / 300 / 0
Próbował ktoś tego CG 25% indica? Jak w porównaniu do Bakera
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?

Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.

Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie

W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.

Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.