04 stycznia 2025Merx pisze: (...) bądźmy szczerzy, ten kto leci od 2 lat w chuja z lekarzami, ma zajebane ikp to może jedynie rezerwować łóżko na oddziale detoksykacyjnym xD ale ostrzegaliśmy przed tym pierdyliard razy.
>wpierdalanie się w xanax
czy was już do reszty? xD jest pierdyliard alternatyw, a później płacz i krzyk, że tolerka na poziomie 10mg i później wielki problem z ogarnięciem podkreślam LEKU
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Wiem, że wychodzę na hipokrytę, ale jednak ja się w czas opamiętałem i przeszedłem na długo działające benzo bez płaczu i ryku. Polecam każdemu taki ruch jak już wpieprza się w MODNĄ alprę - szczególnie na lęk.
A jak wpieprzacie dlatego, bo atencjujecie się na xanax to XD i z fartem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Co do dzisiejszej wizyty nie mam zastrzeżenia. Dostałem recki na wszystko co chciałem+. Więc dzisiejszy chujowy dzień chociaż na trochę stanie się lepszy :)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata