O, tak wygladalaby idealna faza wg. mnie. ;-)
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
dwaplusdobry pisze:Niezłą opcją byłby dozownik endorfin, z aplikacją do sterowania w telefonie...
Czym powinien charakteryzować się taki drag? Mega przewykurwistym jebnięciem czy może głębokim przeżyciem wewnętrznym z mitycznym przesłaniem, a może gigantyczną euforią która nie kończy się zjazdem oraz nie pohamowanym parciem na dorzutę. Pewnie też brakiem dużego potencjału uzależniającego, mimo, że praktycznie wszystko ma taki. Ot ludzkie słabości. Tak mi się przynajmniej wydaję.
Tak na pierwszy rzut mi się kojarzy 2cb które jednak ma działanie inne w zależności od dawki oraz drogi podania.
Może ketamina chociaż dysocjacja jest specyficznym stanem, które odrzuci wiele osób.
Takie luźne propozycje które mają jednak daleko do środka idealnego.
Odrzucić chyba można koks,amfy,ketony itd ; benzo ; opio ; większość psychodelików ze względu na możliwy bad trip który może mieć opłakane skutki ; kannabinoidy
Co wam przychodzi do głowy koledzy i koleżanki z tego narkoświata?
Także psylocybina bez sraczki moim zdaniem.
Każdy narkotyk, można nazwać idealnym
zależy od preferencji.
Ponieważ, uwalnia nas z prozy życia.
A proza życia na trzeźwo w mojej opini jest tępą i ślepą. Dlatego, warto się uwalniać z prozy, wybór Twój. Możesz istnieć, w zanudzeniu i w uproszczeniu.
A brałem wszystkiego nie mało.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.