...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 14 / 2 / 0
Odnośnie aluminium to już zapoznałem się trochę z tematem i w sumie nie jest to aż tak szkodliwe jak się wydaje. Bardziej zależy jak długo gonisz krople w jednym miejscu, bo wtedy wydziela się w niewielkich ilościach tlenek glinu. Kumpel z którym miałem walnąć po kablach pierwszy raz ma się bardzo dobrze, zresztą on jest i był zawsze trochę odklejony i mówi że może to rzucić kiedy zechce. Zresztą przy takiej ilości pieniędzy do jakiej doszedł to nawet wydatek 10k PLN na sam hel nie zrobi na nim większego wrażenia.
Na pewno nie chce palić zioła jako exit drug, nie znoszę tej fazy i po stokroć wolę przysmażyć jakiegoś rc. Klef i bufedron jest spoko pod tym względem bo można fajnie zwaporyzowac a jak chcesz na szybko zajebac w nocha to sypiesz towar, karta, rurka i czyścisz blat. Przez święta tylko paliłem H na zmianę z kryształem plus xanax do spanka i na razie na tym się skończy bo czuję się trochę zagubiony w tym co się u mnie dzieje. Robię z tydzień przerwy a IV biorę pod uwagę ale to chyba nie czas bo kolega wyżej zauważył że może to być droga ale na dno
  • 9 / / 0
witam ma ktoś porady jak wyjść z ciągu z mefedronu alkoholu i xanaxow? Doszły urojenia ksobne, paranoję, w nocy widze jakieś przezroczyste postacie wskazują mi na balkon żebym skoczył. W szoku jestem ze można sie do takiego stanu doprowadzić i takie rzeczy widzieć. Co pierwsze rzucić mef może? tak żeby było bezpiecznie??

przeniesiono- nv13
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie

W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.

Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy

Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.

Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów

Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.