Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 524 / 0
Żadne dla mnie ale jak już to Bromazepam jedynie lubię czasem w domu zarzucić na czillautowy dzień, z 9mg.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 74 / / 0
Testowałem już alprazolam 0,5 klona i rolki tez te srednie dawki.
alprazolam najgorszy, zamula mnie tak że mam ruchy 2xwolniejsze, a chęci do rozmowy i motywacja podnoszą się może o 20%
Po klonach mi odwala i staje się cyniczny i wulgarny.
Relanium zbyt mocno uspokaja.
Co dalej próbować i co wkręcać u magika
Te 3 były od rodzinnego, już wyczerpałem pomysły na bajere
Barba crescit, caput nescit
  • 2809 / 364 / 0
Król jest tylko JEDEN !! Midazolam
  • 39 / 3 / 0
Moim zdaniem to:

1- Bromazepam.
Jest taki delikatny i miły

2- diazepam
Klasyk który nigdy się nie nudzi.
  • 150 / 8 / 0
@gene5

Dokładnie na mnie też bromek i rolki działają najlepiej.

Wspaniały chill żeby miało spędzić dzień bez zamartwiania się i z czystą głową
  • 1588 / 254 / 0
Dla mnie od zawsze tylko alprazolam, kiedyś 1 mg dawał mi niesamowity humor i brak wszelkich trosk, 2 mg to już była euforia z silnym pobudzeniem.
  • 198 / 32 / 0
diazepam <3 <3 <3 <3
Przed spróbowaniem rolek nie byłem fanem benzo. alprazolam zbyt mocno mnie usypiał i działał króciutko, a klony, estazolam i lorafen nie miały u mnie żadnego efektu rekreacyjnego, tylko usypiały. Ogólnie uważałem że benzo to nie są narkotyki dla mnie, a w diazepamie zakochałem się od razu.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.