Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Czy można miksować SAA z SSRI?

Taka paroksetyna(Która mnie mega zamula i śpię całymi dniami po niej),ale za to lękowo działa spoko+długi teściu brzmi jak idealny przepis na wyjście z fobii społecznej.
Lęki wyciszone przez SSRI+Bomba na której chce się żyć,co może pójść nie tak?
Hormony będę pilnował+większe badania morfologiczne co miesiąc,powinno być okej?

Co sądzicie?

Tak wiem,mogę umrzeć,ale kurwa co to za życie jak się własnego cienia boisz w sklepie,a jeszcze nie daj boże jak ktoś znajomy się trafi w kolejce a Ty kurwa eeee,aaaa,bbb i nie wiesz co powiedzieć,jednocześnie trzymając zwieracze w dupie zeby sie nie zesrać z lęku.
  • 2174 / 372 / 0
Droga by się jeszcze bardziej rozregulować.
  • 30 / 4 / 0
@DepresyjnyTypek czy do tego, z czym się mierzysz, chcesz dołożyć sobie wahania nastroju?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie

W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?

Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.