Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 310 / / 0
Wpadło mi w ręce trochę blotterów z deschloroetizolamem, wyglądających tak jak tutaj: https://rarechems.com/254/deschloroetiz ... otters.jpg i tak się zastanawiam, cholera, może ja coś źle robię, bo spróbowałem najpierw zarzucić sobie 2 mg celem sprawdzenia generalnego odczucia (nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z benzo) i nie dość, że po ponad godzinie wciąż nie czuję jakichkolwiek efektów, to sam blotter jest zupełnie bez smaku.
Ktoś mógłby doradzić, czy blottery z rc benzo (albo konkretnie z deschloroetizolamem) faktycznie są bez smaku i to prawdopodobnie kwestia za małej ilości, żeby poczuć cokolwiek poza najbardziej delikatnymi efektami? Czy może jest szansa, że partia, którą mam okazała się fejkowa?
Uwaga! Użytkownik Liczi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 379 / 28 / 0
Prawdziwa chemia (kmwtw). Działa na pewno dłużej niż eti. Wg odczuć mało rekreacyjne, po prostu zmula. Już 2.5mg odczuwalne. 5 wystarczyło do uśpienia po 4f-mph. Brak bezsenności z odbicia. Uważam, że fajna sprawa jako ratunkowe benzo do stimów, ze względu na mały potencjał rekreacyjny. Jedyne na co trzeba uważać, to bardzo mocne wejście, co wiąże się z zaburzeniami ruchu, po godzinie się normuje i utrzymuje 6-8h. Nie ciągnie do powtórek mimo skłonności do uzależnień. Ventor chyba zaufany ale ciężko mi powiedzieć czy to jest ta substancja, ale z opisów pasuje. Na pewno opinie, że to lepsza wersja etizolamu, przynajmniej pod względem rekreacyjnym to bujda
  • 880 / 363 / 6
Potwierdzam że gówno. Przyjebałam dzisiaj w interesie nauki 100 mg tego specyfiku, to po godzinie nawet mi się nie chciało spać. Albo po prostu mam słabego vendora.

Bromazolam trochę za długo trzyma, rano wstaję jak zobie :)

Pierdolę, zarzucam 1,5mg flunitrazolamu i idę spać.

Choć w sumie jak przyjebałam 20 mg i nie brałam żadnych stimów to mnie ululało elegancko, szkoda tylko że na 4 godziny.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1394 / 88 / 2
Ta substancja jest legalna w Polsce?
action movie:gun:
  • 178 / 13 / 0
Żadne RC-Benzo nie jest już w Polsce legalne
  • 2402 / 491 / 0
2mg pod język. Obecnie mija pół godziny, nie czuję za bardzo wyciszenia ani uspokojenia lęków, oczekiwałem relaksu i uśpienia. Odczułbym działanie anksjolityczne, nie jestem osobą szukającą w benzodiazepinach ućpania, wiem po co są.

Zdecydowałem się na taką dawkę, ponieważ moja tolerancja jest na niskim poziomie. 0,5-1mg klonazepamu lub 1-2mg lorazepamu robi robotę. Szukałem informacji na wielu stronach, przekopałem ten wątek oraz bluelight. Na forach przewijają się opinie, jakoby ten związek był niewarty uwagi i chujowy. Na reddicie niektórzy piszą to samo, inni zachwalają. Spotkałem się nawet z opinią umieszczającą ten wynalazek powyżej etizolamu. Według danych ze stron pokroju psychonautwiki powinien być 2x słabszy od etizolamu i działać dłużej. 2mg ma odpowiadać 10mg diazepamu. Podejrzewam, że osoby piszące o wpieprzaniu po 60 czy 100mg miały kiepski produkt, tolerkę na ogromnym poziomie lub oczekiwały nie wiadomo czego.

Mija 40 minut. Działanie zaczyna być odczuwalne i szybko wzmacnia się, ale jestem niepocieszony wejściem trwającym tyle co w przypadku lorazepamu. Według raportów deschloroetizolam potrafi zadziałać szybciej niż etizolam, widziałem twierdzenia o działaniu po 5 minutach.

Aktualizacja:
Minęły niecałe 2 godziny. Kiedy pojawiają się efekty, ich intensyfikacja jest naprawdę gwałtowna i przez 30-60 minut mocno wchodzi na motorykę. Potem się stabilizuje. Działanie dość przyjemnie relaksujące, anksjolityczne owszem, ale mimo okropnego zmęczenia nie dało rady mnie uspać w tej dawce. Kiedy miną 2h dorzucę z nadzieją na sen.

Aktualizacja2:
Już rozumiem to benzo. Jest bardzo dobre, lekkie. Działa naprawdę krótko. Jest skutecznym anksjolitykiem, jednocześnie w porównaniu do lorazepamu niemal nie ogłupia. Dobra rzecz na uspokojenie głowy.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze:
Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku

Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.