ODPOWIEDZ
  • 345 / 46 / 0
Stwierdzam fakty - po co Ci wiedza z d**y? Bo taką chcesz. Chodzi mi konkretnie o twoją kwestie wąchania. Zadawaj pytania na które ktoś jest w stanie Ci odpowiedzieć o psie w 100% nikt nie da Ci dobrej odpowiedzi albo jakiś pies Ci napisze. "Śmiało dawaj twój sposób jest legit" ....
jak ci powiem ile wciągam mefedronu, a dla ciebie będzie to za dużo, to do kogo będziesz mieć pretensje, iż nie żyjesz?
IKSDE

Więcej w tym temacie nie mam do powiedzenia.
Cogito ergo sum
  • 1 / / 0
Jedyne mi znane na 100% zabezpieczenie przed psami to jest szczelne zamkniecie czegokolwiek w szklanej ampułce.

Ważne są też ubrania żeby były czyste, ręce też, istotne żeby żadne pyłki niczego nie zostały na nas.

Rozpuszczanie w alkoholu, chowanie do jakiś płynów zmniejsza szanse ale nie eliminuje tego w 100%

Można też poprosić koleżankę o wniesienie, to jest całkiem skuteczna metoda
  • 3 / / 0
Witam
Pytanko mam: kupiłem rzekomo MDMA- zapłaciłem 80zl/gram, towar ma postać białego proszku, przypomina cukier puder i pachnie jak pasta do zębów colgate. Czy to normalne w przypadku tej substancji?
  • 345 / 46 / 0
@LilDick zawsze możesz wstawić tego fote.
Biały proszek? Może być - np. sproszkowany kryształ.
Co do zapachu.. nie powinno mieć ale jeśli to wąchałeś to na pewno coś wleciało do nosa... piekło? Nie? Powinno. Mogło też to wszystko leżeć obok jakiejś chemii i przesiąknąć zapachem.

Nie jesteś pewien czy nie łykniesz jakieś gówno wyrabiane przez Sebiksa? Kup test. Kupisz go wszedzie i nikt w dowód patrzeć Ci nie będzie.
Cogito ergo sum
  • 3 / / 0
dzięki D4RKJOY za odpowiedź, zamówiłem właśnie test z netu, czekam aż przyjdzie i zbadam to. Przy powąchaniu nos piecze jak cholera - z tego co mówisz to dobry znak :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie

Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.