jak ci powiem ile wciągam mefedronu, a dla ciebie będzie to za dużo, to do kogo będziesz mieć pretensje, iż nie żyjesz?
Więcej w tym temacie nie mam do powiedzenia.
Ważne są też ubrania żeby były czyste, ręce też, istotne żeby żadne pyłki niczego nie zostały na nas.
Rozpuszczanie w alkoholu, chowanie do jakiś płynów zmniejsza szanse ale nie eliminuje tego w 100%
Można też poprosić koleżankę o wniesienie, to jest całkiem skuteczna metoda
Pytanko mam: kupiłem rzekomo MDMA- zapłaciłem 80zl/gram, towar ma postać białego proszku, przypomina cukier puder i pachnie jak pasta do zębów colgate. Czy to normalne w przypadku tej substancji?
Biały proszek? Może być - np. sproszkowany kryształ.
Co do zapachu.. nie powinno mieć ale jeśli to wąchałeś to na pewno coś wleciało do nosa... piekło? Nie? Powinno. Mogło też to wszystko leżeć obok jakiejś chemii i przesiąknąć zapachem.
Nie jesteś pewien czy nie łykniesz jakieś gówno wyrabiane przez Sebiksa? Kup test. Kupisz go wszedzie i nikt w dowód patrzeć Ci nie będzie.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie
Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.