Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Więc od razu po wyjściu poleciałem nawpierdalać się kodeiny. Następnego dnia, test dodatni na opio, no dobra, zaliczam Pana do biorących, dostanie Pan 2 mg buprenorfiny i poczeka tu w przychodzi w razie jakby coś się działo. A działo się, bo ze względu na wyzerowaną tolerkę, to te dwa mg buprenorfiny porobiły mnie niemal identycznie jak mocne PST
Mam pytanie mój chłopak jest od miesiąca na programie substytucyjnym ( rzekomo)
Powiedzcie proszę czy ktoś zauważył u was po stosowaniu bunadolu zwiększona ochotę na słodycze? Oraz pobudzenie?
Zastanawiam się czy to kwestia leku czy jednak powrót do nałogu
Będę wdzięczna za pomoc!
09 sierpnia 2024taNiedobra pisze: Witajcie!
Mam pytanie mój chłopak jest od miesiąca na programie substytucyjnym ( rzekomo)
Powiedzcie proszę czy ktoś zauważył u was po stosowaniu bunadolu zwiększona ochotę na słodycze? Oraz pobudzenie?
Zastanawiam się czy to kwestia leku czy jednak powrót do nałogu
Będę wdzięczna za pomoc!
Niech jeszcze lekarz mu przepisze pregabalinę i facet będzie nie do zatrzymania.
PS Jestem wjebany w oksykodon, w ciągu od marca lub kwietnia 2023 r. Obecnie 3,5 lub 4 tabletki 80-miligramowe na dobę (doustnie, gryzione). Brak uzależnienia od innych opioidów. Abstynencja od alkoholu od sierpnia 2023 r. Abstynencja od stymulantów od stycznia 2019 r. Nie palę marihuany. Biorę 1 mg alprazolamu na sen – nie z zalecenia lekarza.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Lepiej idz do lekarza powiedz prawdę, że jesteś wjebany w oxy i chcesz to skończyć ale nie potrafisz wytrzymać skręta bo masz życie obowiązki itd coś wymyślisz XD
Tylko ja bym w to nie szedł lepiej rzucić wszystko na raz w pizdu męczyć się i naprawić nie na lekach ale każdy ma swoją wytrzymałość nie mi oceniać ja tylko pisze.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
bupra ma za to długi i tu masz szkopuł ma 37H więc nie możesz wrzucać co dziennie ! a przynajmniej raz na 37h gdzie metabolizm może się skrócić lub wydłużyć w zależności co jesz jak żyjesz czy się ruszasz pracujesz, żyjesz aktywnie nawet to czy coś innego wrzucisz jak alko czy mj byle co...
Poza tym ludzie piszą, że zejście z bupry jest bardzo chujowe bo się kumuluje i człowiek zdycha 2 tygodnie ale nie powiem ci na pewno bo sam już nie pamiętam też brałem...
A i na buprze będziesz miał chęć by walnąć ją i.v nawet jak nigdy nie brałeś bo ona klei się do receptora ale nie psychoaktywnie a mózg uzaleniony od opio będzie tego chciał więć pojawi ci się taka myśl w głowie to pewne. Żeby nie było, że jakieś spiskowe teorie... ludzie nie uzależnieni od opio nie dostaną takich myśli.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.