Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Dos jak czuję niepokój i zimno to bym nie brnął dalej w to.
Trio to w nos nie dziąsła.
30 grudnia 2024Pierwszadama pisze: Hejka :) Pytanko. Jestem totalna amatorką. Może z 2-3 razy w życiu coś sie wzięło.
Jak jest z koksem? Ile trzeba wziąć aby było ok jako bezpieczna delikatna faza?
Chłop teraz wtarł w dziąsło i mówi ze czuje niepokoj i zimno. Czy możliwe ze po prostu za mało czy towar słaby i nie ma co iść dalej? Ja jeszcze nie wzięłam. Dajcie radę :)
25 grudnia 2024tachi pisze: wie ktos czy wenlafaksyna oslabia albo zaburza dzialanie koko
Mam też jedno pytanie. Zawsze kiedy kupuje koke towar schodzi w max kilka dni od zakupu XD. Z jakiegoś powodu ostatnio po białym zacząłem dostawać totalnego pierdolca na punkcie walenia krech, jest jakiś sprawdzony sposób żeby to ogarnąć?
Ogarnięcie tego jest dziecinne proste "Do niskich dawek trzeba dorosnąć" kiedyś zrozumiesz. pozdrawiam. :)
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Scalono —
Nie mogę edytować posta, dodam jeszcze, że na wenli występuje u mnie jakieś takie roztrzęsienie, pocenie rąk, pikawka to wiadomo, ale generalnie mega spłycone doznania, a wiem, że i sort dobry i ze mnie wcześniej kopało inaczej. Ehhhh, smuteczek
wenlafaksyna – wielofunkcyjny organiczny związek chemiczny stosowany jako lek przeciwdepresyjny z grupy inhibitorów wychwytu zwrotnego noradrenaliny i serotoniny (SNRI)
kokaina:
źródło: https://pl.wikipedia.org/wiki/Kokaina
ah ta noradrenalina
31 grudnia 2024Merx pisze: @Dkshrm
Ogarnięcie tego jest dziecinne proste "Do niskich dawek trzeba dorosnąć" kiedyś zrozumiesz. pozdrawiam. :)
To jest trudne
Bez pomocy moze.byc.ciezko
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie pomożesz takiej osobie, do póki Ona sama sobie nie będzie chciała pomóc.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.