400 mg to już duża dawka kwetiapiny. Można ją zwiększać do 600 mg na dobę.
Ja ostatnio zamieniłem kwetiapinę na mianserynę i zasypiam dobrze, ale fakt nie mogę dospać do tych 7-8 h. Zaczynam się wybudzać po 5-6 h. Ale możesz spróbować jak nie brałeś.
Odstawienie na jakiś czas kwetiapiny powinno pomóc żeby potem znowu działała. Chociaż u mnie działała bardzo długo bez tolerancji.
25 grudnia 2024maniexxxX pisze: Źle do niej podszedłeś. Olka nie powoduje że padasz ze zmęczenia tylko wyłącza wszystko subtelnie, ale jakbyś się położył i próbował zasnąć to pewnie by to nastąpiło i to dość szybko. Prawda, z tych leków Tisercin zdecydowanie najmniej przyjemny. Pernazyna jest dość słaba, na pewno nie jest kosiorem neuroleptykiem, nie sądzę by pomogła. Możesz jeszcze spytać o zuklopentiksol i klozapinę (clopixol i klozapol ) , podobno to kosy nasenne, choć osobiście nie testowałem.
No i czym Ci pomógł nowy Specyk? Na mnie dzialają,ale tylko jakis czas. Musze zwiekszac dawki ,bo szybko mi tolerancja rośnie - Magik powiedział,ze to przez cpanie fety. Bylem w 2 letnim ciągu za Małolata. Czemu tak to dziala?
Wiem jak to brzmi ,ale od 3 lata tak mam. Chociaż teraz jest znośnie ,są dni że idealnie. tylko teraz cos sie popiepszyło cos sie spierdzieliło.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.