Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 26 / 3 / 0
baklofen super sprawa na np jednodniowe zwiększenie libido SSRI
  • 116 / 9 / 0
@tymi
Czyli przyjmujesz teraz na stałe Klomipraminę?
Remisja choroby się utrzymuje cały czas w pełni?
Możesz napisać jak się czujesz ogólnie?
  • 1145 / 191 / 0
Biorę aktualnie 75 mg klomipraminy razem z 375 mg wenlafaksyny i mimo że mam zaburzony sen (wstaję o 2-3 w nocy) to w ciągu dnia zaczynam znowu być apatyczny i nie chce mi się robić w pracy. Na początku kiedy dołożyłem klomipraminę 2x35 mg było wyraźne pobudzenie i zwiększona motywacja (ale też niepokój), teraz zaczyna to siadać chociaż zniknął lęk. Nie zamierzam zwiększać dawki klomipraminy bo musiałbym jednocześnie mocno zredukować wenlafaksynę, poza tym 150 mg klomi to już chyba gwarancja skutków ubocznych a ten lek może dawać ich sporo, między innymi ze strony układu krążenia.
  • 116 / 9 / 0
@tymi
Czy przyjmujesz teraz klomi na stałe? Po jakim czasie zaczęła na Ciebie działać?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.

Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów

Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.

Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol

Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.