Długo utrzymuje się euforia (jakakolwiek?) u Ciebie?
Kiedyś mnie koda napędzała... Teraz mniej i rzadziej. Jak dla mnie robiła o wiele fajniej niż morfina P.O. A teraz czlowiek stoi na rozdrożu, przed decyzją, albo tak mu się tylko wydaje...
Zacząłem kombinować miks z tym co akurat miałem pod ręką. Z methacarbamolem, nie wiem na ile bezpieczny. Nie zwiększa euforii, ale za to diabolicznie relaksuje. I wyraźnie obniża ciśnienie, nieprzyjemnie, jak przy muszkacie.
I chuj, mój detoks prysną.
Zależy co nazywamy euforią. Jeżeli chodzi o taką wręcz oksykodonową to taką mam rzadko i raczej jej nie oczekuję. Najczęściej mam coś co mógłbym nazwać mocnym podniesieniem nastroju, rozluźnieniem mięśni, ciepłem, spokojem i odsunięciem problemów. Część efektów, zwłaszcza trzy pierwsze zamykają się w 2h działania natomiast następne dwa w następnych 2h.
@najebanydrakula
Ja lubię palić na kodeinie. Jednak odczuwam wtedy chęć na wymioty.
Kocham i nie cierpię, pieprzę to, zaczynam odstawkę od nowa :/
Edit:
Metacarbamol pomoże cokolwiek na skręta?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.