pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
08 września 2024Detronizator2 pisze: @alankwiecinski Tak może mieć to wpływ na wchłanianie lorazepamu.
Oraz, pytania uszczegóławiające:
Czy bierzesz Ipp?
Czy nie masz bulimii przypadkiem?
Czy bierzesz jakieś inne leki?
Czy masz chorobę refluksową przełyku?
Nie wiem co jest z tym lorafenem, ale ostatnio po 5mg poszedlem z ziomkami do lasu pobawic sie fajerwerkami (juz po zmroku oczywiscie). Co jakis czas widzialem kątem oka "kontury" jakichs postaci, albo po prostu postacie, a gdy sie spojrzalem okazalo sie, ze to np. drzewo/krzak.
Co prawda żadnych lęków ani nic, pełna wyjebka, nie zwracałem na to większej uwagi, chociaż ciekawe to było. Nie wiem co mogło sprawić, ze lorafen tak na mnie działa. Po alprze/relanium/klonie nigdy czegos takiego nie doswiadczylem.
Ktoś miał podobnie czy tylko ja na niego jakoś inaczej dziwnie reaguje?
Ogólnie chyba normalna sprawa, że są jakieś zmiany percepcji, zwłaszcza w nocy w lesie z fajerwerkami.
Cóż mogło sprawić, że tak na Ciebie działa?
Nie wiem... nie wiem...
MOŻE DAWKA?!
Najlepiej przedawkować substancję i się zastanawiać co zrobiłem nie tak, albo zwalać winę na substancję. xD
Tylko porównywanie bdz do psychodelicznych używek mija się zarówno z celem jak i kolejnością.
PS: Oczywiści wszystko tylko w małych dawkach. Bo ciekawe są właściwie tylko efekty paradoksalne, a o nich może być mowa tylko w bardzo małych dawkach i na początku leczenia, (czy jakiejkolwiek innej formie przyjmowania substancji).
Scalono ~ Atro
Choroba refluksowa przełyku sama w sobie zmniejsza wchłanianie się lorazepamu i wydłuża jego czas, w jedynie sobie znanej skali.
Polecam jagły do jedzenia przy refluksie (poza normalną i zdrową ścieżką terapii) /oraz przerzucić się na coś dłużej działającego. i mniej wpływającego na dopaminę oraz uczucie głodu.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.