Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Próbuję zaplanować swoją 1 maczankę
Chciałbym aby była jak najbardziej zbliżona do efektów po normalnym ziółku, bez jakiejś chorej jazdy, omdleń itd.. ale też żeby nie było zasłabe że po zapaleniu ledwo poczuję smyrnięcie. Będę to łączył z jarkiem CBD
Podstawowe pytania
1. Co kupić?
2. Gdzie kupić?
3. Jak zrobić?
lub czy możecie podlinkować jakiś wątek gdzie mogę zapytać lub gdzie znajdę odpowiedź, pozdro!
Plus jakby mi ktoś dał namiar na dobry sklep w NL to by było git, moge odpalić coś w krypto za dobre info
Wickr: noirakikasai212
Mam pytanie...
Przeglądałem ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii, ale słaby ze mnie erudyta. Czy może ktoś wprost napisać które kannabinoidy są obecnie legalne na terenie RP Polskiej? Czy takich nie ma?
2g starczą?
Dla starego palacza to proch z bonga tylko.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.