Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 7 / 0
@Retrowirus Defetyzm?
  • 766 / 104 / 0
dziękuję panie @Merx już właśnie przyjąłem ohhh 3msc przerwy i ładnie siadlo :)~ Do tego klon ale łapy i tak się trzęsły haha

Nie waliłem i.v z doby rok jak nie więcej i Boże haha jedyny sprzęt e domu jaki zastałem to 3 częściowe pompki i niebieskie igły ,0.5 długie i kurwa hahaha ##s####$ Kiedyś sslddddjxfjbdbdjddq bez zarzutu , steady Reka I siuuuup. nie te lata ,😅😅 długa igła ale normalnie była kreee gęsta e kontrolce, potem gORZEJ już XDD Trochę pójść musiało podskórnie albo e ogle domięśniowo bonjsk pierdolnelo jak młot to dopiero za kilka minut. ale jest gites. w ciepłej wodzie pom4soełem troczkie rękę i yalla Habibi!!! 😺😺 😺

pozdrawiam ćpakow i mamę kocham cię i przepraszam mamooooo:33

Luźne gadki prowadzimy w wątkach knajpianych – CAF
  • 2744 / 351 / 0
Ja odstawiłem fenta z buta bez problemu więc bardzo dużo zależy od nastawienia do odstawki opio
  • 3377 / 556 / 1
Ja też - co zrobisz , jak ci dostawce zawiną do paki albo przedawkuje
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2958 / 981 / 0
bywało, że miałem nagle odstawiane opioidy - często było to całkowite CT i dawałem radę, oczywiście innego wyboru nie miałem wówczas. pamiętam te sytuacje dobrze, flashbacki z ich przebiegu powodują objawy PTSD u mnie co napędza dalej machinę, w czasie teraźniejszym także jest to induktor głodów.

ja jestem pierwszy dzień bez, było do wytrzymania, ale jednak dyskomfort spowodował, że sięgnąłem po 2.0 mg buprenorfiny, trochę pomogło i tyle wystarczy. nie chcę już później używać Bunondolu celem odstawienia. chciałbym ten tydzień przetrzymać jakoś. warunki podstawowe są, spokój, wsparcie, etc.

oczywiście jako support używam pregabaliny oraz baclofenu (p. 300 mg/d, b. 30 mg/d) - dobrze ubiera część psychicznych objawów oraz nocne RLS.

będę raportował panowie, jeśli nie tutaj, to w działach dot. odstawienia. :halu:

pozdrawiam, wyrazy szacunku

przodo
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2744 / 351 / 0
@Retrowirus no mi akurat dostawcy nie zawiną do paki ;) no chyba ze apteki zlikwidują ale w to wątpię 😅
  • 102 / 21 / 0
Jak tam kolego użytniku @przodownik, trzymasz się tam?

Witam, nomen omen, cieplutko i o zdrowie pytam

Edit: dopiero zauważyłam dzisiejszy post z miksów - już po wrzuceniu.
Ale podtrzymuję i pozdrawiam
lol [*]
  • 2958 / 981 / 0
póki co daję radę, udało mi się dzisiaj wytrzymać na 4 tab. dhihydrokodeiny 60 mg, więc w mojej opinii nie jest źle. oczywiście wspomagam się pregabaliną oraz Clonazepamum TZF, a także małymi dawkami metylofenidatu, aby wyciągnąć się z łóżka.

wczoraj jedynie poleciałem, jak zauważyłeś w dziale miksy - poszło 5 inj. tramadolu I.V., ale to jednak i tak duży skok w dół jeśli chodzi o moją lekozależność opiatową, gdzie repertuar głównie zawierał metadon, morfinę oraz oksykodon.

dziękuję za miłe słowo i pozdrawiam również,

przodo
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 0 / / 0
jak usunac laktoze z DHC continus?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator z Wrocławia stanie przed sądem. Chodzi o ciastka z marihuaną

Bartosz F., prokurator z Wrocławia, jest oskarżony o poczęstowanie kobiety ciastkami z marihuaną. Do zdarzenia doszło w jednym z pokoi hotelowych w Lublinie. Grożą mu 3 lata więzienia.

Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Konopie w jednej grupie z heroiną? Analiza kontrowersyjnej klasyfikacji i działania Wolnych Konopi

Problem klasyfikacji konopi i innych substancji psychoaktywnych w Polsce W Polsce konopie zostały zaklasyfikowane do grupy I-N, czyli tej samej kategorii co heroina, fentanyl czy kokaina. Grupa ta obejmuje substancje o wysokim potencjale uzależniającym, które mogą być stosowane wyłącznie w celach medycznych, naukowych i przemysłowych. Tymczasem liczne badania naukowe wskazują, że konopie nie wykazują wysokiego potencjału uzależniającego porównywalnego do substancji wymienionych w tej grupie.