Nie waliłem i.v z doby rok jak nie więcej i Boże haha jedyny sprzęt e domu jaki zastałem to 3 częściowe pompki i niebieskie igły ,0.5 długie i kurwa hahaha ##s####$ Kiedyś sslddddjxfjbdbdjddq bez zarzutu , steady Reka I siuuuup. nie te lata , długa igła ale normalnie była kreee gęsta e kontrolce, potem gORZEJ już XDD Trochę pójść musiało podskórnie albo e ogle domięśniowo bonjsk pierdolnelo jak młot to dopiero za kilka minut. ale jest gites. w ciepłej wodzie pom4soełem troczkie rękę i yalla Habibi!!!
pozdrawiam ćpakow i mamę kocham cię i przepraszam mamooooo:33
Luźne gadki prowadzimy w wątkach knajpianych – CAF
"Rutyna to rzecz zgubna "
ja jestem pierwszy dzień bez, było do wytrzymania, ale jednak dyskomfort spowodował, że sięgnąłem po 2.0 mg buprenorfiny, trochę pomogło i tyle wystarczy. nie chcę już później używać Bunondolu celem odstawienia. chciałbym ten tydzień przetrzymać jakoś. warunki podstawowe są, spokój, wsparcie, etc.
oczywiście jako support używam pregabaliny oraz baclofenu (p. 300 mg/d, b. 30 mg/d) - dobrze ubiera część psychicznych objawów oraz nocne RLS.
będę raportował panowie, jeśli nie tutaj, to w działach dot. odstawienia.
pozdrawiam, wyrazy szacunku
przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Witam, nomen omen, cieplutko i o zdrowie pytam
Edit: dopiero zauważyłam dzisiejszy post z miksów - już po wrzuceniu.
Ale podtrzymuję i pozdrawiam
wczoraj jedynie poleciałem, jak zauważyłeś w dziale miksy - poszło 5 inj. tramadolu I.V., ale to jednak i tak duży skok w dół jeśli chodzi o moją lekozależność opiatową, gdzie repertuar głównie zawierał metadon, morfinę oraz oksykodon.
dziękuję za miłe słowo i pozdrawiam również,
przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Prokurator z Wrocławia stanie przed sądem. Chodzi o ciastka z marihuaną
Bartosz F., prokurator z Wrocławia, jest oskarżony o poczęstowanie kobiety ciastkami z marihuaną. Do zdarzenia doszło w jednym z pokoi hotelowych w Lublinie. Grożą mu 3 lata więzienia.
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois
Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.
Konopie w jednej grupie z heroiną? Analiza kontrowersyjnej klasyfikacji i działania Wolnych Konopi
Problem klasyfikacji konopi i innych substancji psychoaktywnych w Polsce W Polsce konopie zostały zaklasyfikowane do grupy I-N, czyli tej samej kategorii co heroina, fentanyl czy kokaina. Grupa ta obejmuje substancje o wysokim potencjale uzależniającym, które mogą być stosowane wyłącznie w celach medycznych, naukowych i przemysłowych. Tymczasem liczne badania naukowe wskazują, że konopie nie wykazują wysokiego potencjału uzależniającego porównywalnego do substancji wymienionych w tej grupie.