4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 43 / 0
@Mefistofeles1945 Nawet nie w nockę, gdyż już połowie tejże samara jest pusta. Żeby mieć takie tempo to kolega musiałby zacząć ostro od paru solidnych bombek poprawianych pasami, żeby zrobić 2 gramy w 2 godziny, a potem walić wielkie szczury po 330 mg co 30 minut i wtedy możliwe byłoby zjeść 5 gramów w niecałe 7 godzin.
  • 1518 / 71 / 0
Te piątki to chyba po 0,6 dostał i to z apapem albo jakieś dziadostwo. Ja stary piec jestem A jak z ziomkiem trójkę na dwóch zrobiliśmy przez całą noc to ja pierdolę, a ten dżolero mówi że 5 zjadł xD

Najlepiej jak się wali kilka dni, wtedy to jest zwała dopiero. Już jest tylko gorzej.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1845 / 400 / 4
14 maja 2023Mefistofeles1945 pisze:
To widocznie słaby ten materiał masz skoro 5 leci Ci w nockę..

@cupcake671 minie Ci nie dziw się, że zwała kilkudniowa skoro piszesz, że najlepsza bania życia.
niekoniecznie...

mefedron... ogarniany "codziennie" lub/i często ... rozwala tolerancję w receptorach do potęgi Ntej
Organizm "lubi" tę substancję ponieważ "wystrzał" dopaminy/serotoniny/noradrenaliny ... jest praktycznie - idealny
żaden keton nie ma podjazdu w tej dziedzinie ( wiadomo zdarzą się entuzjaści 3CMC/4CMC ... ciekawe odczucia sa z tym związane ) ... ale mefedron w odp. dawkach jest nie-do-przebicia

sam jestem "ofiarą" zajebistości tego specyfiku, który lubi mnie trzymać na "granicy" i strzały w okolicach 500mg są dla mnie normą ( po prawie 15 latach zabawy z tą substancją )
da się ogarnąc 2g w noc i 5 g w noc... ale do zjazdu po amfie to startu nie ma... mefedron wydaje się w tej płaszczyźnie dość lajtowy, zwł kiedy zarzucimy sobie suple/odpowiednie jedzenie/sen ... problem ze zjazdem znika... w przypadku amfetaminy może być różnie. ( weź chociażby pod uwagę jej długość działania... kosmos, w przyrównaniu do mefedronu ).

Z czystym mefem radzę uważać...
Zajebistość kończy się powyżej 200mg na strzała... zwł dla osób które palą szlugi, nie uprawiają sportu, i które liczą samarki co week zapominając o życiu.
ten narkotyk MOŻE Ci nie wyrzadzić krzywdy, jeśli... pomyślisz... przeczytasz odpowiednio wątek, i nie tylko ten zwł. ten z dopingu mózgu...
MOŻE też poskładac Ci neurony tak, że już nigdy nie wrócisz do życia... sprzed...ost. dawki...

pomyśl czy warto.
DXM
  • 111 / 18 / 2
Odkryłem chyba najlepszy sposób na bardzo dużą redukcje zjazdu albo nawet całkowite pozbycie się go. Wystarczy przy ostatniej dorzucie mefa sniffnąć 2cb albo wziąć bombkę jak kto woli. Nie dość, że jest to genialny mix bo prawdziwe 4mmc się super łączy z 2cb. Działają bardzo synergicznie jest to bardzo podobne w odczuciach do nexus flipa tylko nawet lepsze, jak kompletnie nowa substancja. I tak jak przy nexus flipie 2cb totalnie pozbywa się zjazdu po MDMA lub MDA tak samo działa to tutaj.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 3 / / 0
na zjazd jest jedna niezawodna metoda - benzo. nie wiem czy jest coś lepszego, ale alprazolam lub klon najlepiej z piwkiem i dobrze mieć jakiś nasenny, ja mam ketrel i zdaje egzamin. nie zapominajmy o nawadnianiu się, elektrolity, witaminki. pić wodę lub najlepiej izotoniki. benzo i izotoniki najlepsze. jak ktoś nie ma benzo (jak ja aktualnie niestety) to piwko chyba najsensowniejsze. zawsze po bombie czeka zjazd :D trzeba się z tym pogodzić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem

Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.

Prezydent ułaskawił przestępcę skazanego za handel narkotykami i jazdę pod wpływem

Prezydent Andrzej Duda w listopadzie ułaskawił osobę skazaną za ciężkie przestępstwo narkotykowe. Jak czytamy w uzasadnieniu, prezydent między innymi "miał na uwadze względy humanitarne - szczególnie trudną sytuację rodzinną osoby skazanej". "Rzeczpospolita" przypomina, że to nie pierwszy raz, gdy Duda zdecydował się wypuścić z więzienia osobę z takim wyrokiem.

Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".