16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
W miarę normalne, są gorsze rzeczy np gangbangi z nimi w roli głównej wyobraźnia to potężna machina.
15 maja 2024MisKolargol pisze: A ja z innej beczki, lekko niedocenianej w tym wątku. Jestem kobietą, uwielbiam się zabawić, ale mam taką przypadłość że o jedno piwo za dużo, jakiekolwiek ssri, feta, MDMD, 2CB i mi by powodują, że libidokwitnie, chce się bardzo, ale jakbym się nie wyginała to z orgazmu nici. Niektórym z panów taki efekt nie przeszkadza, bo się dłużej pobawicie, ale i tak dojdziecie, a ja się nakręcę pod sufit i nie skończę, co - wyobraźcie sobie- może być srogo frustrujące ;) a teraz do sedna- przychodzi Wam do głowy specyfik dla baby co da radości, podkręci, a jednocześnie wspomaga osiągnięcie orgazmu? Będę wdzięczna wielce ;)
Podobną sytuację miałem z moją partnerką że była nakręcona a nie mogła dojść. Frustracja była trochę z dwóch stron bo Ona nie mogła skończyć i była wkurzona a Ja próbowałem zrobić wszystko żeby się udało. U mnie jednak najwięcej takie sytuacje wynikały po MDMA, jeśli chodzi o mef to może raz czy dwa była taka sytuacja i nie mogę sam znaleźć odpowiedzi dlaczego tak było.
26 sierpnia 2024Speed46b pisze:15 maja 2024MisKolargol pisze: A ja z innej beczki, lekko niedocenianej w tym wątku. Jestem kobietą, uwielbiam się zabawić, ale mam taką przypadłość że o jedno piwo za dużo, jakiekolwiek ssri, feta, MDMD, 2CB i mi by powodują, że libidokwitnie, chce się bardzo, ale jakbym się nie wyginała to z orgazmu nici. Niektórym z panów taki efekt nie przeszkadza, bo się dłużej pobawicie, ale i tak dojdziecie, a ja się nakręcę pod sufit i nie skończę, co - wyobraźcie sobie- może być srogo frustrujące ;) a teraz do sedna- przychodzi Wam do głowy specyfik dla baby co da radości, podkręci, a jednocześnie wspomaga osiągnięcie orgazmu? Będę wdzięczna wielce ;)
Podobną sytuację miałem z moją partnerką że była nakręcona a nie mogła dojść. Frustracja była trochę z dwóch stron bo Ona nie mogła skończyć i była wkurzona a Ja próbowałem zrobić wszystko żeby się udało. U mnie jednak najwięcej takie sytuacje wynikały po MDMA, jeśli chodzi o mef to może raz czy dwa była taka sytuacja i nie mogę sam znaleźć odpowiedzi dlaczego tak było.![]()
06 września 2023Adicted pisze: Cześć wam. Piszę bo nie daje mi spokoju jedna sprawa. Otoz naczytalem się ze po mefie jest sie bogiem sexu i w ogole a ostatnio zauwazylem cos takiego ze jak przyjebie w klame to zamiast boga sexu jest skurczony siusiak, problemy z oddawaniem moczu itd Nie ma mowy o jakimkolwiek stosunku wtedy...
Coś ze mną nie tak czy sa osoby co maja podobnie?
ps: był temat o sexie ale nie chcialem odgrzewac kotleta.
Przeniesiono do odpowiedniego wątku - d5
27 listopada 2024zxcvbnm123456789 pisze:normalne, dorzuć se 25/50mg sildenafilu w zależności od wagi i bedziesz młócić jak kombajn06 września 2023Adicted pisze: Cześć wam. Piszę bo nie daje mi spokoju jedna sprawa. Otoz naczytalem się ze po mefie jest sie bogiem sexu i w ogole a ostatnio zauwazylem cos takiego ze jak przyjebie w klame to zamiast boga sexu jest skurczony siusiak, problemy z oddawaniem moczu itd Nie ma mowy o jakimkolwiek stosunku wtedy...
Coś ze mną nie tak czy sa osoby co maja podobnie?
ps: był temat o sexie ale nie chcialem odgrzewac kotleta.
Przeniesiono do odpowiedniego wątku - d5
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.