Hej, widziałem, że brałeś kiedyś flupentiksol i sobie chwaliłeś jego działanie. Czy dalej go bierzesz? Jeśli nie to dlaczego z niego zrezygnowałeś? Czy bierzesz/brałeś go solo czy z innymi lekami?
W jakiej dawce go brałeś?
25 listopada 2024paxtiniarz pisze: Brałeś coś co działało podobnie?
Najlepiej aktywizująco to działał arypiprazol 7,5 mg, zajebiście postawił mnie na nogi i nagle zacząłem szukać kontaktu z ludźmi.
A czy przy wchodzeniu na lek miałeś jakieś skutki uboczne typu lęki, pogorszenie nastroju, myśli samobójcze?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.