Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
O, nie wiem, czy już było, ale oficjalnie JP został zawieszony na rok, do 3 października 2025.
Nie zdążyłem skorzystać... 😉
  • 130 / 17 / 0
no i się doigrał, ja jeszcze mialem tą przyjemność korzystać z jego usług zanim ktokolwiek o nim wiedzial gdzie pisał po kilka recept miesięcznie na kilka rodzajów benzo po kilka opakowań. Cóż, w końcu musiało się to skończyć. Może się chociaż dorobił, żeby teraz żyć bez pracy i nie narzekać na ceny produktów w sklepie :p
  • 56 / 2 / 0
recki na oxe ciężko bez dokumentacji medycznej stwierdzającej takie wskazania? mam co prawda skrzywienie kręgosłupa i delikatna przepuchline ale z tym wydano mnie z kwitkiem. odwdzięczę się za pomysły 🤣
  • 484 / 89 / 0
Przez neta teoretycznie nie mozna juz brać (zmiany z 07.11), więc zostaje ci konsultacja stacjonarna. I bez papierów to nie ma opcji ze ktos by ci choćby 5mg dał
:tabletki:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.

Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną

Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.

Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”

W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.