Ostrzeżenie słowne za chamski offtop — nie jesteś na forum od dziś i dobrze wiesz, że istnieją wątki poświęcone takim zagadnieniom. Przenoszę. @V44
Wczesniej bylam na odwyku od alpry bo po miesiacu brania - doslownie umieralam.
Psychicznie uzalenienie, mimo terapii jest dla mnie nieosiągalne. Mam CHAD i benzo to dla mnie taki autopilat. Pyk i nagle jest spokoj.
@up
Trzymaj wszystko dla siebie , stosuj małe dawki "z doskoku" jak Ci tak wygodnie się żyje.
także i ja byłem w szoku, kolego
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Otrzymałem Clonazepamum TZF 0,5 mg od lekarza dzisiaj i pierwszy raz mam obawy związane z benzodiazepinami.
Cały czas doraźnie brałem Alprox w dawce 2 mg (1+1 po 1 mg) i wszystko było okej.
Niestety, naczytałem się wielu komentarzy tutaj, w innym wątku oraz na forum. Często pojawia się zarzut, że klonazepam powoduje utratę pamięci i swego rodzaju ,,przypadły" - czy z policją, czy w życiu prywatnym itp.
Zgaduję, że po 0,5 mg nie spotkają mnie takie sytuacje, więc powiedzcie mi proszę - ile wy tego bierzecie? Bo jestem przerażony po przeczytaniu tych doświadczeń i czuję strach przed wzięciem tej małej dawki..
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Nowe badanie: 60% użytkowników marihuany twierdzi, że dzięki niej pije mniej alkoholu
Czy marihuana może pomóc ograniczyć spożycie alkoholu i zredukować związane z nim szkody zdrowotne? Takie pytanie rodzi się po lekturze wyników nowego badania przeprowadzonego na grupie ponad 23 tysięcy respondentów z Nowej Zelandii. Wyniki wskazują, że 60% osób używających zarówno marihuany, jak i alkoholu przyznaje, że ich spożycie alkoholu spadło po użyciu marihuany. Odkrycie to stawia nowe perspektywy przed polityką zdrowia publicznego, zwłaszcza w kontekście potencjalnej legalizacji marihuany jako narzędzia do ograniczenia szkód zdrowotnych.
Niedorzeczny zarzut z powodu grzybków
31-latek w plecaku miał grzybnię halucynogennej łysiczki kubańskiej, a w mieszkaniu gotowe, już ususzone grzyby tego gatunku. Mężczyzna usłyszał zarzuty. Grozi mu do trzech lat więzienia.