Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 344 / 35 / 0
Ja wziąłem trzy dni po 5-10mg to dopiero pod tygodniu towar działał jak trzeba.
  • 344 / 35 / 0
Spotkał się ktoś z Fejkowymi Oxydolor 40mg. Nie wiem co jest grane ale normalnie kiedyś czułem te 5-10mg. To teraz jak wrzucam pół tabsa. To lekko wyczuwalny efekt jedynie na oczach coś czuć jakby było, przeciwbolowo nawet efekt mizerny. Tabsy wyglądają na oryginalne i nie są przeterminowane. Euforii dosłownie zero. Śmieszne jest to, że 60mg kodeiny potrafi mnie zrobić trzy razy lepiej. Ostatnio jadłem oxy rok temu i taka chujoza też tak zauważyliście?
  • 183 / 65 / 0
20 listopada 2024FotherMucker pisze:
Ktoś tak miał jak wcześniej pił herbatę z kratomu to teraz oksy słabo działa?
Substancja metabolizowana jest wątrobowo przy udziale cytochromu P450. Szczególne znaczenie mają w jego przypadku enzymy CYP2D6 oraz CYP3A4. W efekcie powstają metabolity takie jak noroksykodon, oksymorfon oraz noroksymorfon.
Kratom niby silnie blokuję CYP2D6
Metabolity oxy wykazują znikomy % ogólnego działania, więc nawet jakbyś jadł silne inhibitory P450 to i tak powinno klepać jak trzeba.

Nie ma opcji żebyś bez tolerki nie poczuł 20mg oxy, dostałeś jakieś fejki i tyle. Ja cokolwiek bym nie łykał i w obojętnie jakim stanie się znajdował to po przerwie od opio 20mg oxy zawsze wchodzi mięciutko,. Tylko że ja to biorę prosto z apteki, więc nie muszę się bać o wyjebkę.
  • 13 / 1 / 0
Słuchajcie zrobiłem eksperyment. Do zbiorniczka w epapieorsie Lost Vape Thelema elite (z 3ml może było olejku) wsypałem nożykiem rozkruszoną 1 tabletkę oxydoloru. Dobrze rozkruszona. Potrząsnąłem, zostawiłem na jakieś 30 minut, dalej potrząsałem. Na grzałce 0.6ohma ustawiłem 10W. Wziąłem z trzy porządne buchy, po dosłownie 1-2 minutach już czuć subtelne wejście substancji, po 10 minutach czuć tak jakbyśmy zesniffowali (dość „lagodna”faza w porównaniu do p.o oczywiście, lub i.v). Także ekonomia na pewno na plus. Dodam że zjadam codziennie od 3 miesięcy minimum 150mg dziennie.
  • 601 / 108 / 0
Ostrzegam innych userów przed latajcych w różnych miejscach na grupkach itp. vape penami z niby oksykodonem. W srodku są nitazeny, niebezpieczne pochodne fenta. Łatwo można się przekręcić, potwierdzone info. Jak ktoś wam proponuje radzę nie brać lub zachować szczególną ostrożność
:tabletki:
  • 1 / / 0
bardzo prosze o odpowiedz, nie mam pojęcia w temacie
czy jest szansa ze przedawkowanie oksykodonu, dokladnie leku oxycontin, mogloby tak wygladac w raporcie sekcji zwlok?:
“ zmarł w następstwie ostrej niewydolności krążenia i oddychania z obrzękiem płuc, przy czym wynik sekcji zwłok oraz wykonanych badań dodatkowych nie wskazały jej przyczyny i mechanizmu."

czy to nie dziala tak, ze wyszloby to w takim przypadku np w toksykologii, i tak by tez bylo napisane w tym raporcie? bo doslownie tylko tyle informacji dostalam z tej sekcji. nic wiecej nie mam szansy sie dowiedziec. a to doslownie jedyna przyczyna o ktorej moge sie domyslac.
  • 601 / 108 / 0
Może @DexPL coś by podpowiedział w temacie? Napisz do niego priv. Mi się wydaje ze tak ale chu*a się znam na medycynie
  • 1106 / 308 / 2
@krzychv dexa już z nami nie ma, miał piękny pogrzeb [*] (jako członek teamu oczywiście i użytkownik forum)
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
wstawiam dowód na zgłoszenie z datą, kiedy to było.
Zrzut ekranu 2024-11-25 174842.png
edit: zgłaszane było to 30 czerwca lipca br.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 601 / 108 / 0
a to nie wiedziałem ze Dexa juz z nami nie ma. @Merx
Chodzi mi dokładnie o te same vapo co na zdjęciu. Mogą być również inaczej wyglądające z podobnym podpisem. Radzę całkowicie zrezygnować z korzystania lub zachować poważną ostrożność podczas stosowania jakichkolwiek "vape z opio" "vape o mocy oxy" itp
  • 440 / 66 / 0
Co myślicie o takim miksie? Oksy pokruszyć, jakiegoś kryształa betaketona pokruszyć, zmieszać to żeby utworzyło mieszaninę jednorodną, ukreślić i wciągnąć? taki american-polish sniff speedball. Próbował ktoś tego albo czegoś podobnego?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.