Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 4 / 0
Zerową tolerkę na tramal (nie doytykany od 4 lat). zolpidem zapisali mi przedwczoraj pierwszy raz w życiu (w dwa dni poszło 20 tab 10 mg i ani zamuły ani senności ani zerwanych filmów ani halunów). Na kodzie jestem w cigu niestety od 7 lat (aktualnie odstawiam)
Dawki dochodzące pod 1g.
"oczekując zastrzyku energii" - kiuźwa oczekiwałem czegokolwiek. Przed chiwilą wypiłem setke i mocne piwo i to jedynie czego działanie czuje. Tramal nie dla mnie jednak. Nie ma się czym zachwycać tym Tramalem. Test z trampkiem oblany. Dziękuję dobranoc :*
  • 2270 / 453 / 0
7 lat walisz kodę w dawkach do 1g i nie wiesz, że przy opioidach występuje tolerancja krzyżowa? Jak na moje to z Twoich postów bije brak wiedzy i brak chęci jej pozyskania. Dziwi mnie, że przy tak długim braniu nie zreflektowałeś się, że warto byłoby co nieco się dowiedzieć o tym wszystkim...
Jeśli bierzesz 1g kody to nic dziwnego, że 450mg czy ile tam tramca Cię nie grzeje.

I Twoje "aktualnie odstawiam" odnośnie kody
%-D Jaka to odstawka, skoro bierzesz tramal? To tak jakbyś "odstawiał" oxy jednocześnie biorąc morfinę.

Życzę powodzenia z tymi chorymi miksami.

Bierzesz tramal z zolpidemem i klonem i mówisz, że nic nie czujesz. Ja po takich dawkach tramca bym miał potężny oczopląs, po zolpi ostre haluny a po 2mg klona odbijałbym się od ściany do ściany. A Ty "nic nie czujesz". Grubo.
Jeśli w porę tego wszystkiego nie odstawisz ewentualnie wrzucając tylko pregabalinę, to za parę tygodni przyjdziesz z problemem 100 razy potężniejszym niż uzależnienie od kody. Nie będziesz mógł spać bez zolpidemu, bez Tramalu będziesz miał depresję, biegunkę i wszelkie objawy skręta, a bez klona będziesz zlęknioną kulką podtrzymującą pozycję embrionalną w kącie pokoju.
15 października 2024Ptaszyna pisze:
postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 29 / 4 / 0
Przed odstawką zmniejszyłem kodę do 240mg na dzień a bywały już dni na zero. Wpadł tramadol pierwszy raz od 4 lat i chciałem spróbować.

Dodałem kodę jednorazowo do Tramalu bo wielokrotnie sugerowano tu taki mix pomimo "że przy opioidach występuje tolerancja krzyżowa"

To dla kogo jest ten mix, opioidoywych dziewic? ja nie poczułem nic. Dzięki za informacje, ale tramal to nie moja bajka. Listkiem hydroksyzyny 25mg bym się lepiej zrobił, przynajmniej coś poczuł. Dziękuję za uwagi, ale w tym dziale już nie zawitam. Z fartem.
  • 128 / 39 / 0
Jak oceniacie czeski (a w sumie to cypryjski) Mabron w stosunku do Tramalu? Słabszy, czy to moja tolerancja na opio?
  • 684 / 72 / 22
Czy "dziewica" opiatowa może się zrobić 150 mg tramadolu (2 Skudexy po 75 mg)?
  • 2270 / 453 / 0
Może
15 października 2024Ptaszyna pisze:
postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 128 / 39 / 0
Może. Mnie za pierwszym razem ever 75mg poklepało.
  • 542 / 147 / 2
ja po pierwszych 10mg rzygałem dalej niż widzę XD piękne to czasy były
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2950 / 977 / 0
co wcześniejszego pytania odnośnie mocy uderzeniowej 150 mg tramadolu dla osoby bez tolerancji/doświadczenia z opioidami oraz jakiejkolwiek uprzedniej styczności, to jak najbardziej jest to dawka, która może wyraźnie ugrzać, zapewniając użytkownikowi całą gamę efektów, które są charakterystyczne dla tej grupy leków narkotycznych. zwężone źrenice, retencja w zw. z oddawaniem moczu, zapieczenia, uspokojenie połączone z nadmierną sennością lub inicjacyjne pobudzenie związane aktywnością SNRI ów preparatu. także - jak najbardziej osoba "opioid naive" będzie w stanie odczuć taką dawkę, oczywiście nie jakoś specjalnie silnie, ale wyczuwalnie.

sam, gdzieś na początku 2020 roku pamiętam, jak wystarczały mi 2x 150 mg Tramalu na dobę i byłem kompletnie zgrzany, porównywalnie do odurzenia po silniejszych opioidach. już taka poranna, jedna tabletka (150 mg) była przeze mnie metabolizowana i odczuta.

pozdrawiam, przodownik.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 269 / 29 / 0
21 listopada 2024technodziewczynka pisze:
Jak oceniacie czeski (a w sumie to cypryjski) Mabron w stosunku do Tramalu? Słabszy, czy to moja tolerancja na opio?
W porządku, fajnie się łamią te tabletki co ułatwia dawkowanie. Ogólnie to trudno ocenić bo tramal działa dość kaprysnie jak już tolerka jest lekko wyrobiona. Mi sie raz wydawało, że raz gorszy a raz, że fajnie porobił. Tak samo teraz mi się wydaje z tym naszym tramal retard, raz lepiej, raz gorzej. Mabronu miałem paczkę i działala to nie under przecież tylko lek więc musi być testowany czy jest tam go ile trzeba itp.
ODPOWIEDZ
Newsy
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną

Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.

Nowe substancje na liście narkotykowej - projekt trafił do opiniowania

Szybkie tempo pojawiania się na rynku nowych narkotyków, które są coraz częściej substancjami o ostrej toksyczności, oraz ich łatwa dostępność w internecie - to główne powody, dla których zaistniała konieczność uzupełnienia listy substancji psychoaktywnych i nowelizacji rozporządzenia w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych. Projekt trafił właśnie do opiniowania.

Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu

Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.