Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Tak, to wszystko jest dziwne. Z ciekawości wszedłem na RPWDL, niby jest napisane "aktywny", ale zauważ, że ostatnia zmiana we wpisie w rejestrze datowana jest praktycznie na miesiąc po zawieszenie PWZ. I... nic z tego nie wynika, bo nijak tej zmiany dostrzec nie można.
W e-wokandzie też miał kiepsko, skoro w składzie była pani od odpowiedzialności zawodowej. Myślałem, że takie funkcje to mają jacyś profesorowie czy lekarze z długim stażem, a tu taka młoda białogłowa.
Ale że przepisał komuś fenobarbital mając zawieszone PWZ, to jakby kopanie pod sobą wielkiego dołu.
  • 152 / 60 / 0
@Obelix nie wiem na jakiej zasadzie są wybierane osoby na stanowiska w NIL, ale jeśli na takiej samej zasadzie jak w OIPiP to nawet ja mogłabym zostać takim rzecznikiem, jeśli chodzi o moją grupę zawodową (z tym, że to się nigdy nie wydarzy, bo po pierwsze swój samorząd zawodowy jedyne co bym zrobiła to wysadziła w powietrze, po drugie ja jestem za wredna na takie stanowisko xD).
Staż pracy jakiś wymagany trzeba mieć i nieposzlakowaną opinię w środowisku, ale poza tym nie wiem czy są jakieś wymagania formalne jeszcze.
  • 43 / 5 / 0
Jest jakaś opcja dostania Alpry przez erecepty? Brałem zawsze 3 opakowania jedynek od JP, a tu teraz szok, że go zbanowali. Psychiatra nie chce mi już wypisywać tylko kieruje na detoks, rodzinna to samo. Zostało mi parę tabletek może starczy na dwa dni, a potem jestem całkowicie w dupie. Nie stać mnie, żeby bulić parę stów na prywatnych, którzy też mogą marudzić i wypisać jakieś mikrodawki. Jestem uzależniony ponad 4 lata obecnie 2 mg dziennie.
  • 303 / 87 / 2
@Maatiik97 zostaje czarny rynek albo rc benzo
  • 240 / 64 / 0
ewentualnie jeszcze opcja to faktycznie wybrać się na ten detoks :D
  • 1672 / 125 / 0
dostalem 2 klony 2mg od lekarza ktory mi pisal te oxy i nie mogl mi wypisac juz wiecej oxow to spytalem o klony i dal mi dzis bez problemu
ale to i tak caly chuj bo co to sa klony a co oxycontin brany w ilosci 6 pak 80mg - caly chuj i nie wiem co teraz zrobic
  • 4758 / 791 / 0
Co zrobisz . Skreta kodą nie zaleczysz , pst nie ma . Jedynie to łapac kontakt . Na pewno ktos sie odezwie z odplatna pomoca. Napisz na czacie . Ile tabletek Ci zostalo ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1672 / 125 / 0
2 dni temu ostatnie tabsy poszly, dzis klony dostalem i nie jest tragicznie
  • 478 / 89 / 0
I co wie ktoś już jak od strony technicznej to wygląda? Tj. Czy lekarz przy wypisaniu musi zaznaczyć ze odbyło sie badanie? Czy maja jakieś inne rozwiązania od strony technicznej. Czy nic nie ma i jest to na zasadzie tak ma byc i bedzie
:tabletki:
  • 1672 / 125 / 0
nie w chuju ma mnie lekarz co mi 2 lata pisal oxy na teleporadach zostalem sam i chuj mi w oko
pierdolone polskie... przepraszam pierdolony polski chlew osrany gownem
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek

Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.

Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje

Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.

„Wziąłem magiczne grzybki” – były zawodnik KSW szokuje wyznaniem na temat ostatniej walki na PFL!

Tom Breese to były zawodnik Federacji KSW, który jedną ze swoich ostatnich walk stoczył dla organizacji PFL. Anglik właśnie udzielił wywiadu portalowi Polish Fighters, w którym szokuje swoim wyznaniem na temat ostatniej walki dla właśnie PFL! Breese twierdzi, że był w jej trakcie naćpany!