W e-wokandzie też miał kiepsko, skoro w składzie była pani od odpowiedzialności zawodowej. Myślałem, że takie funkcje to mają jacyś profesorowie czy lekarze z długim stażem, a tu taka młoda białogłowa.
Ale że przepisał komuś fenobarbital mając zawieszone PWZ, to jakby kopanie pod sobą wielkiego dołu.
Staż pracy jakiś wymagany trzeba mieć i nieposzlakowaną opinię w środowisku, ale poza tym nie wiem czy są jakieś wymagania formalne jeszcze.
ale to i tak caly chuj bo co to sa klony a co oxycontin brany w ilosci 6 pak 80mg - caly chuj i nie wiem co teraz zrobic
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
pierdolone polskie... przepraszam pierdolony polski chlew osrany gownem
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje
Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.
„Wziąłem magiczne grzybki” – były zawodnik KSW szokuje wyznaniem na temat ostatniej walki na PFL!
Tom Breese to były zawodnik Federacji KSW, który jedną ze swoich ostatnich walk stoczył dla organizacji PFL. Anglik właśnie udzielił wywiadu portalowi Polish Fighters, w którym szokuje swoim wyznaniem na temat ostatniej walki dla właśnie PFL! Breese twierdzi, że był w jej trakcie naćpany!