Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
po polsku: przećpanie
, IMO obecną PHP działa słabiej niż ta z przed delegalu
Podać iv i tutaj moje pytanie jaka dawkacbedzie taka że mnie konkretnie porobi ale będzie stabilnie? Wiem że pytanie z dupy ale wypadłem trochę z obiegu i pewien gość po powiedział a
że alfy się iv nie podaje. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. A właśnie chce go zmieszć 3cmc który dostałem w gratisie ale slyszałem że jest to l
Słaba opcją. Z góry dziękuję za odpowiedź
Teraz waliłem aphp od Pana B. Z innego forum i napewno nie jest to aiphp ani apvp ani też do końca aphp ale jeśli analog aphp lub słabsza synteza Ori A-PHP. Jedno z dwóch. Bo napewno lvl wyżej niż aiphp.
Jeśli ktoś szuka alfy to uderzać tam. Napewno się nie zawiedziecie choc cena może odstraszać.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.