Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2125 / 360 / 0
@aurora20 zainwestuj w Volcano ziomek, to nie będziesz sobie tak nabijał tolerancji.
  • 12322 / 2397 / 0
A co on konkretnie zmienia w kwestii tolerancji? Wiem o nim tylko tyle, że napełnia parą balonik i jest bardzo drogi.
Ja miałem dokładnie to samo z Jean Guy 20%. Pierwszy raz wyraźna euforia, a potem równia pochyła aż do "to w ogóle nie działa". Pomijam już nawet zapach tego czegoś przypominający ogórki kiszone.
  • 2125 / 360 / 0
To jakbyś porównał wiadro do lufki. Tyle, że wiadro bardzo ekonomiczne jeżeli chodzi o zużycie suszu.
  • 1756 / 297 / 0
Miętowy. Rozważałem volcano bardzo poważnie. Rozjebał mnie ten design na deski i wydajność. Jedna wada, która niestety przeważyła to nie-ekonomiczność. Nie wiem jak to dokładnie działa z tymi balonami ale wiem że 0,15 się nie najarasz jak w mighty. Gdyby były opcje z mini dawkowaniem do 0.20-0.25 byłaby inna sprawa. W sumie mighty używam tylko stacjonarnie. Raz w życiu byłem z nim w parku i jakiś random podszedł i powiedział "fajny sprzęcik nieźle" od tamtego czasu wapuję wyłącznie w domu. Jednak 0 dyskrecji. Także volcano by mi pasował, no ale zużycie suszu dużo większe.

edit: zmiany dotyczące e-recept mają obowiązywać wszystkich nawet starych pacjentów. Ten rząd to są jednak ku4wy co świnia przy korycie to większa ku_wa. Podobno prawo nie działa wstecz? Także dlaczego ja po kilku latach terapii będę musiał się bujać. Na szczęście mam klinikę w mieście ale wygodniej kurwa przez telefon a nie na 2 koniec miasta
  • 2125 / 360 / 0
Ale high jest inny, jak z bongo. A czy więcej być finalnie zużywał suszu to nie wiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos

Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.

Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów

W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.

Meksykańska marynarka wojenna przejęła na Pacyfiku rekordową ilość narkotyków - ponad 8 ton

Meksykańska marynarka wojenna ogłosiła, że przyjęła na Pacyfiku rekordową, podczas operacji morskiej, ilość narkotyków - 8,3 tony. Wartość przejętego towaru szacuje się na 134,5 mln euro.