Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 248 / 84 / 0
Dokładnie. Połowę można powiedzieć, że mam już za sobą, zerowania się tak naprawdę najbardziej boję, ale co ma być to będzie.
Xanaxu dawno nie żarłam muszę przyznać, o ile pół roku to dawno xD
Teraz cały czas lecę na Alpragenie, Alproxie i Zomirenie.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 446 / 66 / 0
Jak to jest z zomirenem SR? Ma ktoś doświadczenie? Ja z 4 paczki przejadłem, ale gryzienie tylu tabsów i to porządnie to męczarnia, a mimo to chyba to nie wiele daje, wciąż działa gorzej niż normalne alpry.
  • 23 / 3 / 0
Witam, wczoraj o 4:00 rano zjadłem 4mg alpry (tolerka żadna), teraz jest 16:00. To normalne że człowiek dalej na takiej bombie jest? XD
  • 248 / 84 / 0
Czy to normalne to nie wiem, ale kurwa zazdroszczę hahah :D
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam wszystkich forumowiczów. Alprazolam jem od dawna w małych dawkach, głównie żeby szybciej zasnąć po nocce w pracy.
Czy alprazolam można w jakiś sposób porównać do oksazepamu, czy to inaczej działające specyfiki ?
  • 208 / 70 / 2
siema, brałem przez jakieś 2 tygodnie czy tam tydzien pregabaline przepisana od psycha i w tydzien czy te 2 zezarlem 56 tabletek po 50mg, dawki dochodziły do max 400mg ale na zaburzenia lękowe nie pomagalo. wczesniej jeszcze bralem chloroprotixen przez moze 3 dni?. dzisiaj wzielem 3mg alprazolamu (afobam) popilem to 2 piwami a pozniej wrzuciłem około 0.5 wodki wisniowej 25% i w zasadzie to chuja poczulem %-D . jedyne doswiadczenie z benzo to mialem w ostatnich 3 dniach a mianowicie bralem na zaburzenia napadow lęku raz 0.5mg alpry i drugi raz 1mg i na tym się skończyło. czym moze byc spowodowane to ze praktyxznie nic nie czuje? receptory gabaergiczne dostaly w dupe i wystapila tolerancja krzyzowa przez ta pregabaline? co robic? moge ogarnac kazde inne benzo bez problemu (zaprzyjazniony lekarz). dodam ze biore 100mg sertaliny od miesiaca oraz raz wzielem hydroksyzyne w dawce 25mg ktora mnie nic tylko otepila i od tamtego czasu nic poza wymienionymi substancjami nie brałem. w jakie benzo celować na zaburzenia lękowe i tez okazjonalnie rekreacyjnie? nic innego mi nie pomaga :/ tzn neuroleptyki, prega, hydroksyzyna. z gory dzieki wielkie i miłego.

scalono - detronizator

@rafi1987 oksazepam to rowniez benzo i jest stosowany w leczeniu zaburzeniach snu wiec w twoim przypadku jak najbardziej powinien sie sprawdzić.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 61 / 5 / 0
Możliwe że alpra obniża temperaturę ekstremalnie? Bo mi spada poniżej 35C już.
Uwaga! Użytkownik mobius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1660 / 300 / 0
Idź chłopie do lekarza. Podejzewam, że tymi benzosami starasz się przykryć skutki, a nie powód choroby. Poza tym, wpierdolenie się w benzodiazepiny jest jedną z najgorszych rzeczy jakie możesz zrobić.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 208 / 70 / 2
z lekarzami mam stały kontakt. w tym tygodniu 2 wizyty raz u zaprzyjaznionego neurologa który powiedział mi ze prega moze powodowac tolerancje krzyzowa z alpra i dał mi namiar do jakiegos dobrego psycha tyle ze ni chuja nie da sie z nim skontaktowac , drugi raz u psychiatry ktorego szukalem na gwalt, tyle ze u baby ktora na sile gadała ze mną o tym ze mi kutas nie staje xD nawet doraznie na ataki paniki nic nie wypisala. co do tego ze staram sie przykryc skutki no to jest wiadome. stosowanie benzo to tylko i wylacznie leczenie objawowe. a co do ostatniej częsci wypowiedzi to wole wpierdolic sie w benzodiazepiny niz w grób bo ostatnio te stany lękowe doprowadzaja mnie do szału, z domu ani wyjsc ani do szkoly nie chodze nie daje rady a lekarze jedynie co mi mowia to "bierz hydroksyzynke sertralinke i nic ci nie bedzie" mimo ze mowie im o atakach paniki, o probach itp i o tym ze te ich neuroleptyki hydroksyzynki i inne mi nie pomagaja. i chuj wie co tu teraz robic. nie chce sie wjebac w benzo ale jezeli jest to jakis sposob na w miare normalne zycie to jestem w stanie podjac sie ryzyka igrania z szatanem.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 1 / / 0
hej, ogolnie jestem tu od dzisiaj ale z benzo (xanax)mam juz zwiazek od 14 lat. Nie sadze zeby bylo to wielkie uzaleznienie choc pewnie juz jakies jest. Zaczynalam od 0,25 bralam na ZJD ogolnie problemy zoladkowe a pozniej z biegiem czasu doszly ataki paniki. Balam sie isc do pracy. mobbing w dwoch pracach nie pomogl. Doslownie sie trzeslam cale cialo mi dygotalo, jakalam, prawie w gacie robilam kazdego ranka.
Trafilam na prawce nr 3 gdzie tez doswiadczylam tego. Teraz biore benzo doraznie ale dawka juz 2 mg ( mysle ze to nie tak duzo patrzac na te 14 lat). Znow na zespol jelita drazliwego bo nowa praca i stresujace warunki pracy. Nigdy nie bralam rekreacyjnie. Jedynie z dwa razy na senale zal mi ich wole juz nie spac niz pozniej sie prosic lekarzy. Oprocz depresji i zaburzen lekowych mam ADHD i jestem w spektrum autyzmu wiec biore jesszcze effectin i medikinet.
Odnosnie benzo czasami nie biore przez miesiac np jak mam urlop albo jestem na L4 i nie ma sytuacji stresowych. Zastanawiam sie czy tez mi to zrylo beret. Przez ostatni rok 9 (bo zapisalam) zazylam 2 sloiki po 2mg i 2 po 0,5. Nie wiem czy to duzo czy malo, ale znowu wpadlam w korpo bagno. Boje sie jednego, ze zoraz mniej chetniej to wypisuja. Znacie jakies strony gdzie mozna dostac bardziej na luzie ? Pytam o legitne miejscowki jak e recepty czy konkretni lekarze Musze je miec zewsze ze soba, tak jak alkoholik flaszke, zeby czuc sie bezpieczna, ze w razie ataku paniki nie zesram sie w gacie na srodku ulicy badz w pracy. U mnie atak paniki = oslabienie, mdlenie, lek + mega biegunki. Dzieki za odpowiedzi

edit
Jeszcze pytanko odnosnie pregabaliny, czy ona ma porownywalne dzialanie do benzo? Chyba zamowie na probe bo to latwiej dostac i dziala tez na sen. Tylko martwi mnie, ze po tym sie tyje, ciezko mi po tych wszytkich wynalazkach trzymac wage. A ze nie jestem zbyt madra to chociaz chce nadrobic wygladem :D do tego wszystkiego meczy mnie bezsennosc. Mam 30 kilka lat a chorob jak stara babcia :/
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2024 przez medaeah, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.