moim ostatnim odkryciem i game-changerem jest TRT, czyli testosteronowa terapia zastępcza w dawkach terapeutycznych, nie bomba. Muszę wam powiedzieć, że to jest totalny gamechanger. Po pierwsze w końcu człowiek ma coś energii, po drugie, jest w końcu chęć do działania. Do tego odrobina sportu i jest turbo zajebisćie, libido też skacze. Śpi się jak dziecko, w końcu chodzę wyspany, człowiek nie jest z jakimś takim zjebanym nastroju ciągle ze zwieszonym nosem. Mocno wam polecam badania hormonalne i zastanowienie się, może i u was są jakieś braki i niedobory hormonów.
Tak, wiem, wszyscy są ćpunami, ćpają jak opętani, też ćpałem ale... w końcu trzeba przejść na ćpuńską emeryturę. Ja już na niej jestem i was na nią również zapraszam. Chwila ćpania, dłuższa lub krótsza, chwila zajebistego samopoczucia żeby potem wrócić do tego samego stanu co przed ćpaniem + dostać obuchem przez zwałę. Detoxy, psychiatryki. Ja już spasowałem.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Lepiej spalic sie niz tlic jak zapałka.
Jakby to przynioslo odwrotny skutek
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
15 października 2024T800 pisze: Ja tylko przypominam, że trwa rekrutacja do badania klinicznego leku o nazwie Aticaprant (https://clinicaltrials.gov/study/NCT05455684#contacts) - z tego, co wiem, to jest to pierwszy lek, który bezpośrednio celuję w anhedonię. Dużo ośrodków prowadzi rekrutację. Wiem, że niedługo zostaną dodane kolejne ośrodki (w tym mój okoliczny) i będę w nim brał udział.
I nie polecam takiej pewności że byś się zakwalifikował bo kwalifikacja była bardzo trudna do przejścia. Moja lekarka, która jest badaczem w tym badaniu przez jakiś czas miała tylko jednego swojego pacjenta w tym badaniu - mnie, bo reszta poodpadała na drugim etapie kwalifikacji, albo nawet nie dotarła do 2 etapu.
To akurat było badanie, że jedna z pozoru nic nie znacząca wypowiedź, mogła człowieka zdyskwalifikować. Mnie lekarka doskonale przygotowała do kwalifikacji, tak jak każdego pacjenta którego chciała włączyć, a mimo to tylko ja przeszłam w całości kwalifikacje. Wiem, że na pewnym etapie musieli poluzować kryteria bo nie uzbieraliby grupy, bo 90% pacjentów odpadała na etapie kwalifikacji.
@ledzeppelin2 , to też dla Ciebie informacja, nie zgłosisz się.
I tak, na etapie kwalifikacji były badania w kierunku narkotyków i z krwi i z moczu.
EDIT: Dodam jeszcze że sponsor badania leci sobie w kulki i moja cierpliwość powoli się kończy i jak tak dalej pójdzie, to pójdzie skarga do Rzecznika Praw Pacjenta i Urzędu Rejestracji Produktów Leczniczych, czyli organów nadzorujących badanie. Mają czas do końca miesiąca, a i tak dostali go już aż za dużo, bo 9 miesięcy - udział w badaniu miał być bezpłatny, a na chwilę obecną są mi winni jakieś 400zł, gdzie mój udział w tym badaniu zakończył się w styczniu, mamy październik. A wiem że przy innych badaniach ten sam sponsor zwraca od razu wszystkie poniesione koszty.
14 października 2024biel pisze: w kwestii jak w temacie, wątek ma co prawda 300 stron, nie będę czytał każdej, ale borykam i borykałem się z tym mocno latami (jestem zapalonym jaraczem zielska). Mimo nawet sporych przestojów w niepaleniu amotywacja i niechęć do działania się utrzymywała....
moim ostatnim odkryciem i game-changerem jest TRT, czyli testosteronowa terapia zastępcza w dawkach terapeutycznych, nie bomba. Muszę wam powiedzieć, że to jest totalny gamechanger. Po pierwsze w końcu człowiek ma coś energii, po drugie, jest w końcu chęć do działania. Do tego odrobina sportu i jest turbo zajebisćie, libido też skacze. Śpi się jak dziecko, w końcu chodzę wyspany, człowiek nie jest z jakimś takim zjebanym nastroju ciągle ze zwieszonym nosem. Mocno wam polecam badania hormonalne i zastanowienie się, może i u was są jakieś braki i niedobory hormonów.
Tak, wiem, wszyscy są ćpunami, ćpają jak opętani, też ćpałem ale... w końcu trzeba przejść na ćpuńską emeryturę. Ja już na niej jestem i was na nią również zapraszam. Chwila ćpania, dłuższa lub krótsza, chwila zajebistego samopoczucia żeby potem wrócić do tego samego stanu co przed ćpaniem + dostać obuchem przez zwałę. Detoxy, psychiatryki. Ja już spasowałem.
Być może mam zły link do badania. Mój lekarz prowadzi ośrodek w którym odbywają się badania kliniczne i poinformował mnie, że 7.10 otwierają to badanie, ale muszą jeszcze poczekać na zgodę z komisji europejskiej, czy coś takiego. A to z kolei ma się wydarzyć pod koniec października/początek listopada.
ten post jeszcze zostawię, ale proszę nie odbiegać dalej od wątku. Możecie założyć osobny wątek na temat badań nad lekami .
śpiąca
Nie wspomnę o częstych wizytach (2-3x w miesiącu) które mocno kolidowały mi z pracą, bo to tylko od rana możesz bo ośrodki krew wysyłają tylko do którejś godziny i owszem, zwolnienie bez problemu na te dni dostawałam, ale no żaden pracodawca nie będzie cierpliwy przez rok ponad skoro mu pracownik znika bez sensu kilka razy w miesiącu na jeden dzień.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.