Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 4 / 0
jak działa pręga akurat wiem bo zażywałem wielokrotnie .mnie bardziej chodziło o te no wiecie hehe inne pomoc :świnia: ryzyk-fizyk na gura 10 minut tylko sie cykam troche czy oby przypierdoliła na tyle mocno, że na pewno nic nie pamieta albo czy sobie coś nie przypomni przypadkiem jak prega zejdzie?
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1319 / 335 / 12
11 października 2024manchester4 pisze:
koleżanka się przed chwilą wyjebala ze schodów po prędze 1800mg %-D w jaki sposób mogę jej mu pomuc?
wypadałoby chociaż z przyzwoitości sprawdzić czy oddycha lub jest przytomna

edytowano /spiaca
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 40 / 4 / 0
@neurotoXXXsick tak sprawdzałem -poza krwią z ucha wygląda ok
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1319 / 335 / 12
jesli umie mówić i w miarę klei co do niej nawijasz zapytaj kulturalnie czy jest gotowa żeby sobie pomóc gdyż z tego co powszechnie wiadomo za nieudzielenie pomocy można ponieść konsekwencje prawne
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 365 / 103 / 0
11 października 2024manchester4 pisze:
@neurotoXXXsick tak sprawdzałem -poza krwią z ucha wygląda ok
JESLI LECI JEJ KREW Z UCHA TO ZADZWON NA 112 !!! To może być nawet złamanie podstawy czaszki .
Dlaczego nie napisałeś o tym od razu ???? Uważasz że to normalne jak leci krew z ucha?
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 40 / 4 / 0
nieno raczej nic jej ni było bo normalnie wyszła sama z domu tylko dzwonili do nas jej starzy i pytali się gdzie jest bo nie ma z nią kontaktu i nie wróciła do domu %-D
  • 365 / 103 / 0
W takich sytuacjach jak krew z ucha po upadku na prawdę trzeba wzywać pomoc . Wstrząśnienie mózgu to najlżejsze powikłanie takiego uderzenia. I to że wstała nawet na drugi dzień nie znaczy, że tam się nic nie dzieje . Jak za kilka dni powiesz ze nic jej nie jest to można się będzie cieszyć. Ale krew z ucha wygląda co najmniej niepokojąco.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 325 / 83 / 0
Siemanko ludziki pytanko, psychiatra na objawy somatyczne nerwicy zapisał mi rano sertralina 50mg, do tego pregabline 75mg (tutaj obstawiam na okres ładowania się serty) i od siebie mam zolpidem 20mg na spanko (brane od x lat) lekarz o tym wie, tylko kwestia czy takie połączenie leków nie zrobi mi kuku?
  • 1 / / 0
Siemanko, W piątek tydzień temu zarzuciłem 2x 250mg MDMA, dawkowane po pół przez cała noc + do tego duzo alkoholu. Po przebudzeniu sie w sobote piłem od samego rana i po południu zarzuciłem znów, ale tym razem 1,5 x 250mg dawkowane tez po pół do godziny gdzieś 23, po czym poszedłem spac. Przychodzi niedziela czuje lekkiego kaca, zero zwała, dobre samopoczucie. Wstaje w poniedziałek towarzyszą mi ogromne zawroty głowy, wymioty przez cały dzień, wszystko co wypiłem/zjadłem lądowało w kiblu. Wymioty ustały juz w wtorek, ale dalej mi towarzyszyły zawroty głowy i spostrzeganie świata jakbym był lekko podchmielony - dzisiaj jest sobota równy tydzień po tej całej zabawie a ja mam dalej lekkie zawroty głowy, które są juz takie same od środy i nic sie nie poprawia. Kiedy się rozglądam lub coś robie - tak jakby mózg nie nadązał odbierać informacji i dodatkowe te postrzeganie wszystkiego jakbym już troche miał wypite. Cały tydzień staram się dużo nawadniać przyjmować wszelakie witaminy i nie widzę poprawy od tych kilku dni. Dodam jescze, ze ciśnienie, cukier czy samopoczucie jest dobre. Miał ktoś podobnie? Bo zbytnio nie wiem co mam z tym zrobić, a minelo juz troche czasu i zaczynam sie obawiać bo cięzko sie tak funkcjonuje.
  • 41 / 11 / 0
@drakan9 zolpidem wchodzi w interakcję z wieloma lekami, w tym z sertraliną i pregabaliną. Mogą wystąpić zawroty głowy, senność, czy problemy z koncentracją. Na szczęście dawki sertraliny i pregabaliny są niskie. No i jeśli bierzesz taką dawkę zolpidemu "od x lat", to myślę, że ewentualne skutki uboczne mogą być u ciebie lżejsze ze względu na tolerancję.

Ja bym się trzymał zaleceń lekarza, i ocenił skutki uboczne po około 2 tygodniach, żeby sertralina już się trochę rozkręciła. Jeśli będzie źle, w pierwszej kolejności bym rozważał zmniejszenie dawki zolpidemu, o ile to możliwe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.