Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1189 / 326 / 2
Witam i pozdrawiam, każdemu życzę dużo zdrowia i jak najwięcej merytorycznych postów.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 346 / 62 / 3
Nie wiem czy to się tu nada, ale opiszę taką historię. Otóż mam wujka. Wujek miał konkretną operację i od tego czasu łyka poltram tam chyba 75 mg tramca + 650 mg parasyfu. Jest już stary, zaraz 80 mu stuknie. No i bierze tego tramca już jakieś 5 lat codziennie, ale nigdy nie odczuwał potrzeby zwiększenia dawki, a mnie ciekawi dlaczego umie 6 rok trzymać te 75 mg, jak tolerka mu na pewno urosła. Wiem tylko, że jak nie weźmie to ma typowe objawy abstynencyjne, a lekarze mu to wypisują już, bo stary człowiek i żeby go nie bolało. Także jeśli ktoś wie czemu nie odczuwa potrzeby zwiększenia dawki to liczę na odpowiedź, bo szczerze mnie to ciekawi.
  • 3014 / 1020 / 0
pewnie nie jest w ogóle w takich kwestiach zorientowany i należy do grupy normalnych pacjentów, którzy nie znają się na farmakologii zbytnio i ściśle polegają na zaleceniach lekarskich. tak ja bym to widział.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 52 / 5 / 0
Nabyłem ostatnio 50 retardów dwusetek. Niestety tolerka przy każdym ciągu rozwija się błyskawicznie. O ile na początku 600mg klepało należycie i paląc do tego zielsko wieczorem głowa trochę opadała, o tyle potem brałem dziennie po 1.2-1.4g tramca, a po sztuce potrafiłem normalnie ćwiczyć na siłce. Rozprawiłem się z całymi 10g w nieco ponad tydzień, max 9 dni. Obecnie nie żrę już 4 dzień i szczerze to nie miałem nawet zbytnio skręta, loperamid brałem cały 1 dzień, a 2 dni sudafed żeby nie leciało z nosa. Wcześniej nieraz branie tylko 2-3 dni rozwalało mi jakoś głowę, a po tym solidnym - wg mnie - ciągu obyło się bez większych dramatów. Tramal to jednak dziwne opio.

No i chuj, no i cześć, chciałoby się rzec. Na razie nie mam dostępu do tramca, zresztą jestem świadom, że jakbym skołował to znowu żarłbym, aż by się skończyło.

Benzo nie ćpie już 4 miesiące, alko będzie prawie rok, fajki 1.5 roku. Jeszcze opio trzeba by pierdolnąć w kąt. No i jaranie. Wtedy osiągnę pełny tryb Krzysztofa Ibisza %-D.
Ostatnio zmieniony 08 października 2024 przez przekletykozisyn, łącznie zmieniany 1 raz.
adhibe rationem difficultatibus
  • 2 / 1 / 0
@narcovoyage13 nie odczuwa potrzeby zwiększania dawki, bo nie robi tego dla psychicznej przyjemności, a jedynie fizycznego komfortu. Po tak długim czasie pewnie już tylko paracetamol odgrywa przeciwbólową robotę, ale organizm już na tyle się przyzwyczaił, że rezygnacja z dawki, i tak już nie działającego trampka, jest dla niego szokiem.
Uwaga! Użytkownik Lunadevilla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
tramadol to syf, ale ciężko z nim skończyć, tak jak z innymi opioidami niestety
  • 1189 / 326 / 2
Re: Tramadol - Wątek ogólny v2
Post autor: Merx »
@Czarny neon rzekłbym, że ciężej niż z dużo mocniejszymi synt. opio, mi osobiście było ciężej z niego zejść z niż naprawdę końskich dawek oksykodonu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 241 / 31 / 0
Tramal jest chujowym ale w rozsądnych dawkach może być pomocny np w robocie/sprzątaniu, większe dawki z bdz to już głównie lezenie i oglądanie filmów bo muzyka tak szybko zapierdala że to psuje całą faze, mam tramal w kroplach
  • 8 / / 0
Trzy dni na dawkach 400mg dadza jakiegos mini skręta? Poprzedni ciag 4 dni na dawkach 600-800 zaowocowal skretem goraczka bolem lydek przez 3-4 dni
  • 3014 / 1020 / 0
każdy organizm jest inny - co człowiek, to rekcja. niemniej jednak po tak krótkim okresie stosowania jak deklarowany powyżej, moim zdaniem, nie powinny wystąpić żadne nieprzyjemności związanie z fizyczną lekozależnością. kilka dni to zbyt krótko, aby mógł wystąpić zespół odstawienny po opioidach w tym Tramalu. być może takowy stan w twoim przypadku był wtedy wywołany przez jakieś inne czynniki, ciężko stwierdzić.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.