Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 924 / 166 / 0
@Klefedron1234 , też się nad tym zastanawiam. Stawiam że może produkcja droższa od jakis chlorow, a rynek zbytu i tak wszystko weźmie.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 11 / 1 / 0
Chlory w ogóle nie powinny powstać. Póki 4mmc i 3mmc były na legalnym rynku (a obecnie nielegalnie spotykam 4mmc) to z nosem było zawsze ok. A Cmc? Tak na prawde nikt powazny nie powinien tego ładować w nos, no ale wiadomo jak jest.
  • 1891 / 425 / 4
może zeszłomiesięczne giga naloty na fabryki narkotyków?
Fabryki:
mefedronu
Chlorów ( 3CMC/4CMC )
i po drodze też pewnie była produkcja 3MMC ta sama taśma co mefedronu tylko inny "dodatek"

przejęcia liczone w TONACH
kilka z ważniejszych:
https://radio.lublin.pl/2024/07/najwiek ... o-zdjecia/

https://radiopoznan.fm/informacje/pozos ... narkotykow

https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci ... lisko.html

Tu wielkiej filozofii nie ma, to były jedne z największych przejęc ostatnich lat łącznie z likwidacjami samych linii produkcyjnych które były na prawdę sporawe.
DXM
  • 11 / 1 / 0
W ich miejsce powstaną dwie kolejne fabryki. To zbyt zajebisty biznes, żeby ktoś nie zaryzykował. A mimo to od dłuzszego czasu 3mmc zanika z rynku. Moze to kwestia tego, ze ludzie wolą MDMA niż 3mmc oral.
  • 1891 / 425 / 4
hah no to nie takie proste postawić fabrykę, ale ok ...
i wątpię by ketoniarze przerzucali się od tak na MDMA ( i nie mówię, że MDMA jest BE )
ja od 13 lat kocham 3MMC, lubię MDMA ale dla mnie to dwie różne bajki.
wolę te ketonową...
DXM
  • 924 / 166 / 0
28 września 2024Klefedron1234 pisze:
W ich miejsce powstaną dwie kolejne fabryki. To zbyt zajebisty biznes, żeby ktoś nie zaryzykował. A mimo to od dłuzszego czasu 3mmc zanika z rynku. Moze to kwestia tego, ze ludzie wolą MDMA niż 3mmc oral.
Powstaną i trzy, ale to trwa dość długo.
  • 1 / / 0
Jutro mam testy, spożywałam klefedron, od niedzieli wieczór. (2dni) Na jakich testach może coś wyjsc? I czy są jakieś skuteczne sposoby, bym mógła się trochę podratować! Czy coś mnie poratuje?
  • 1049 / 299 / 2
@Kowo3356 a z jakiego powodu te testy? ps. było nie ćpać :v - z dystansem proszę oczywiście xD chodzą głosy, a nawet nie, o ile się nie mylę są to podstawy chemii w gimbazie czy tam obecnie podbazie, klef jest chlorem, chlory nie lubią kwaśnego %-D środowiska, to może troszkę wit. c? nie wiem nie znam się, ale się wypowiem, o !
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 924 / 166 / 0
Słabnące MMC stało się już dawno faktem. Są zwolennicy teorii że po prostu ludzie mają łby przecpane i najczęściej ta teorię głoszą prawilne ćpuny co waliły grube ciągi i tutaj rzeczywiście ten czujnik bedzie decydujący. Warto też spojrzeć na osoby co serio wala to okazyjnie i też to czują. Chyba jedyny powód tego spadku mocy jest sam sposób produkcji. Jak przylatywalo to z chin gdzie robiono to z głową w jakiś miarę dobrych laboratoriach to potem dostawy się załamały i za produkcję wzięły sie inne organizacje przestępcze jak i osiedlowi chemicy, a raczej nikt mądry nie stwierdzi że to nie ma znaczenia.
  • 2 / / 0
01 października 2024Kowo3356 pisze:
Jutro mam testy, spożywałam klefedron, od niedzieli wieczór. (2dni) Na jakich testach może coś wyjsc? I czy są jakieś skuteczne sposoby, bym mógła się trochę podratować! Czy coś mnie poratuje?
Daj znać jak po testach 🙏
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.