Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 4 / 0
banano23 nie
  • 1 / / 0
Pierwszy raz cokolwiek zbierałem, wątpię, że to to, ale sprawdzam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 14 / 4 / 0
do szkoły k····· do szkoły mowiłem .gacek nie (
  • 1 / 2 / 0
@gacekgck i masz racje, wszystko do wyjebania
  • 1 / / 0
Czy coś z tego to łysiczka?
  • 17 / 4 / 0
Czy to to? Znalazłem podobne ale były bardzo łamliwe, te mają giętkie nóżki
IMG_0135.jpeg
  • 2532 / 602 / 0
@JonBon
@kastrator2
Niestety, na waszych zdjęciach nie ma żadnej łysiczki.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 76 / 0
05 października 2024kastrator2 pisze:
Czy to to? Znalazłem podobne ale były bardzo łamliwe, te mają giętkie nóżki IMG_0135.jpeg
Chłopie to Papniaki ! haha
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 17 / 4 / 0
Druga próba. Wydaje mi się że to jeszcze nie to
IMG_1075.jpeg
  • 2532 / 602 / 0
Jeszcze nie to. Ale cieplej xd
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.