Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
02 września 2024WujekMorda pisze: Proste pytanko do benzowraków. Czy w jakikolwiek sposób benzo wam jeszcze dają jakąś fazę czy dają jakikolwiek haj, czy też nic nie dają ale jak nie wezmiesz to wtedy czujesz konsekwencje ześ ciąg przerwał? i mimo wszystko MUSIZ brać bo bedziesz miał przejebane xD tzn ja znam odp z autopsji ale może ktoś ma inaczej?^^
scalono - detronizator
02 września 2024WujekMorda pisze: Proste pytanko do benzowraków. Czy w jakikolwiek sposób benzo wam jeszcze dają jakąś fazę czy dają jakikolwiek haj, czy też nic nie dają ale jak nie wezmiesz to wtedy czujesz konsekwencje ześ ciąg przerwał? i mimo wszystko MUSIZ brać bo bedziesz miał przejebane xD tzn ja znam odp z autopsji ale może ktoś ma inaczej?^^
Jakieś 15 lat w benzo i 10mg relanium wyczuję.
28 września 2024london5 pisze: Przychodzi taki czas, że już odstawić tego gówna po prostu się już nie da.
28 września 2024Shrank23 pisze: . Nie pamiątam już ile prób było by wyzerować ... ale po każdej coś się we mnie zmieniało na gorsze ... Coraz więcej izolacji od ludzi , większy wkurw i mniej zrozumienia wobec innych , coraz słabsza motywacja do czego kolwiek ,kiedyś masę pomysłów , teraz pustka i wieczne odkładanie " na później " .
28 września 2024london5 pisze:Ja czuję efekt ich działania.02 września 2024WujekMorda pisze: Proste pytanko do benzowraków. Czy w jakikolwiek sposób benzo wam jeszcze dają jakąś fazę czy dają jakikolwiek haj, czy też nic nie dają ale jak nie wezmiesz to wtedy czujesz konsekwencje ześ ciąg przerwał? i mimo wszystko MUSIZ brać bo bedziesz miał przejebane xD tzn ja znam odp z autopsji ale może ktoś ma inaczej?^^
Jakieś 15 lat w benzo i 10mg relanium wyczuję.
Narazie nikt mnie nie przekona do leków wymienionych wyrzej .
Tylko spróbuje trzymać sie 1 mg Clona dziennie i 225 pregabay.
Więcej grzechow nie pamiętam, za wszystkie szczerze żałuję.
Ja żeby utrzymać dawkę muszę sobie zamienne substancje znaleźć eh
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.