Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
@oczy w clearnecie u tego samego v cena to 250pln za Xanax 1mg.

Ale na pewno jak wspomniał wyzej atro generyka na mieście wyrwiesz taniej.

Najlepsza opcja to jest na prawdę próba ogarniecia sobie od lekarza rodzinnego, szukać w swojej przychodni skłonnego przepisać. Miałem takiego co mi pisał klony 2mg raz na 2miesiace dzwoniłem, po prostu wymieniam leki które chce i na końcu mówię klonazepam 2mg, nawet nie pytał o nic, po prostu przepisal i mialem źródełko ponad 5lat. Nie przesadzałem brałem paczkę raz na 2-3miechy. Odszedł jednak na emeryturę.

Teraz ogarnalem drugiego, młodszy więc kaliber mniejszy stwierdziłem że klon to może być przesada, na końcu rozmowy zapytałem czy dało by radę paczuszkę relanium- tak nie ma problemu dostałem odpowiedź, też zero pytań po co? Na co?
W aptece pozytywnie się zaskoczyłem bo na recepcie 2 paczki nie jedna.

Jak chcesz alpre tak wyrwać to próbuj 0,5mg u jakiegoś lekarza rodzinnego. Jak powie ze nie to lipa, jak zapyta na co? To mówisz że leczysz się na zaburzenia lękowe bierzesz SSRI i pregabaline ale mimo wszystko czasem masz lęki a wizytę u psychiatry masz za miesiąc dopiero i zapomniałaś przepisać. Spróbować nie zaszkodzi.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Za ile idzie wyrwać kete w Polsce? Bez problemu załatwiałem za granicą ale u nas nie słyszałem w ogóle żeby gdzieś była na ulicy.
Uwaga! Użytkownik globoglobiszczak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 5 / 0
ketamina 140-180 ale wydaje mi się że to 2fdck...
  • 159 / 25 / 0
Bydgoszcz, jak z amfetaminą, MDMA, LSD, grzybami wygląda sytuacja?
  • 36 / 11 / 0
Ile chcieć za dormicum 7,5mg, jedną paczkę.
Mało u mnie w mieście jest benzowraków, więc midazolamu też nikt nie ma.
50zł będzie spoko?

przeniesiono - łysy
  • 40 / 4 / 0
witam po ile latają kwasy w Słupsku
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 11 / 0
19 czerwca 2024WonszKryty pisze:
do 150 klon w dużym mieście ok. pamietam czasy jak Rivotril latał po 40pln ale to ponad 5 lat temu
kurde, ja pamiętam czasy kiedy na rynku/handlu stała normalnie babeczka i sprzedawała leki. 10zł blister. klony 2mg, tramal, tramal butla chyba za 50 albo 70zl .. to były czasy. I jak długo grzałem za małolata to Ona tam po prostu była :)
A teraz jak słyszę 150zl za klona to aż włos na głowie się jeży :D
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 1823 / 104 / 20
Ile kosztuje fenobarbital - luminal 100mg? Oczywiście na czarnym rynku. Pytam bardziej pod kątem, za ile sprzedać paczkę tegoż barbituranu?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 21 / 3 / 0
Jak wygląda różnica w cenie między słoikiem 1mg Alproxu 30 tabsów a słoikiem oryginalnego Xanaxu 2mg słoik 30 tabletek? Obstawiam, że w tym konkretnym przypadku, cena nie rośnie liniowo względem ilości substancji czynnej. Czy jak dajmy na to słoik Alproxu 1mg koszuje 150zł (nie mam pojęcia ile kosztuje - tak o poglądowo rzucam, jak ktoś wie ile to może napisać po ile taki słoik chodzi w Ldz/Wwa) to słój X. 2mg nie będzie tylko dwa razy droższy (mimo że zawartość substancji jest dwa razy większa) tylko będzie kosztował jeszcze więcej (jeśli tak, to ile chodzi taki słoik X 2mg?)
  • 4 / / 0
Słoik 2mg, Xanaxu 250 zł
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.