Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Zdarza mi się opiaty konsumować i jestem osobą
palącą
324
50%
niepalącą
200
31%
poproszę inny zestaw pytań :)
122
19%

Liczba głosów: 646

ODPOWIEDZ
  • 30 / 2 / 0
UJebany nie napisałem że jest to samo, tylko że dla mnie jest to tak samo przyjemne
  • 31 / 1 / 0
U mnie tylko epepierosik.
Zwykłego szluga w morde już nie wsadzę, chyba że bedzie to super virgin texas tabacco.
Jeżeli lm albo jaki syfny marlboro to nigdy w życiu
  • 228 / 43 / 0
Przecież palenie na opio jest czymś pięknym.
Tak właśnie uzależniłem się od papierosów.
  • 687 / 149 / 2
Nie paliłem, nie pale i nie będę palił.
Miłość jest jak opium...
  • 2814 / 365 / 0
Co do opio to uzytkuje ale papierosa to nigdy nie mialem w ustach .. nigdy jakos nie ciagnelo mnie ..
  • 384 / 63 / 0
Paliłem, palę i będę palił. Papierosik podczas grzania jest jak rosół u taty.
?
  • 1509 / 223 / 0
Wczoraj @ledzeppelin2 pięknie mi określił, jak czuje palenie fajek po helu - "Jakby się powietrze paliło, nie da się napalić". Prowda, panie! :D Dlatego spala się tego w chuj i jeszcze trochę więcej.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 66 / 11 / 0
ja nie pale, nigdy nie paliłem :)

jeśli chodzi o staż z opio, to ostatnie 4 lata tram i koda, tram do 2,5g na dobe, koda raczej spokojnie, na przetrwanie po Tramalu.
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 1419 / 365 / 13
dla mnie to wręcz obowiązkowy rytuał - równie ważny co dym na tronie po jebitnym szczurze
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Sun, 01 Feb 2026 15:09:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1769958492'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.